Ο Χάμσικ θέλει να φύγει αλλά…

Ο Αουρέλιο Ντι Λαουρέντις επιβεβαίωσε ότι ο Μάρεκ Χάμσικ θέλει να εγκαταλείψει τη Νάπολι για την Νταλιάν Γιφάνγκ, αλλά τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ο Αουρέλιο Ντι Λαουρέντις επιβεβαίωσε ότι ο Μάρεκ Χάμσικ θέλει να εγκαταλείψει τη Νάπολι για την Νταλιάν Γιφάνγκ, αλλά τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο συλλόγων. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Χάμσικ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Κίνας αξίας 27 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ενώ ο Ντι Λαουρέντις  ομολόγησε ότι ο παίκτης έχει την έγκριση και του Κάρλο Αντσελότι γι΄αυτή την μεταγραφή, υπάρχουν εμπόδια αυτή τη στιγμή που κάνουν δύσκολη την μετακίνηση. 

«Μία φορά συναντήθηκα με τον Ραϊόλα κοντά στο Λονδίνο και δεν ήξερα ποιος ήταν» είπε σε συνέντευξη τύπου, παρά την αρχική άρνηση να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον Σλοβάκο.

«Μου μίλησε για διάφορα θέματα για τον Χάμσικ, ότι η Μίλαν ήθελε να τον αποκτήσει. Είπα «όχι» και στη συνέχεια ο Μοράτι μου τηλεφώνησε να ρωτήσει γι ‘αυτόν, αλλά είπα ότι δεν θα πάει πουθενά.

Ο Aλέγκρι τον ήθελε από την εποχή που ακόμη ήταν στη Γιουβέντους. Μάλιστα ο παίκτης μου είχε μιλήσει για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, αλλά του είπα ότι δεν τον δίνω γιατί είναι η «σημαία» της Νάπολι. 
Με ρώτησε επίσης αν θα μπορούσε να φύγει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι μεταγραφές στην Κίνα αυτή την περίοδο είναι «κρύες» σε σχέση με τον Φεβρουάριο.

Ήταν μαζί μας για 11 χρόνια. Μου είπε για την Κίνα, αλλά είχα υψηλές απαιτήσεις. Μετά την αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, δεν ήθελα να αφαιρέσω ένα κομμάτι του παζλ.
Ήμουν χαρούμενος που έμεινα, αλλά είδαμε και πως ο Aντσελότι χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες της ομάδας.
Θέλει να αξιολογήσει τις δυνατότητες του καθενός, καθώς υπάρχουν καθημερινά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Χάμσικ ζήτησε να φύγει σε μια στιγμή που είμαστε περισσότερο από ποτέ καλά στην μεσαία γραμμή, γι ‘αυτό και ο Αντσολότι έδωσε την έγκρισή του, αλλά μεταξύ της κινεζικής ομάδας και της Νάπολι, υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον.
Είπα στον Χάμσικ ότι εδώ είναι το σπίτι του και θα χαρούμε να τον καλωσορίσουμε αν θέλει να επιστρέψει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.