Με μια φωτογραφία μάθαμε ότι τα γυρίσματα τελείωσαν για το “Star Wars: Episode IX”

Δεν είναι αξιαγάπητοι;O σκηνοθέτης J.J. Abrams δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι το...

Δεν είναι αξιαγάπητοι;

O σκηνοθέτης J.J. Abrams δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι το “Star Wars: Episode IX” τελείωσε τα γυρίσματα του και μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία των Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) και Oscar Isaac (Poe Dameron).

“Μοιάζει αδύνατο, αλλά σήμερα τελείωσαν τα γυρίσματα του ‘Episode IX’. Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω το καταπληκτικό συνεργείο και το cast. Σας είμαι αιώνια υπόχρεος”, έγραψε ο Abrams στην δημοσίευση.

Το 9ο επεισόδιο ολοκληρώνει το Skywalker Saga, την τρίτη τριλογία που ξεκίνησε ο Abrams το 2015 με το “Star Wars: The Force Awakens” και συνεχίστηκε το 2017 με το “Star Wars: The :Last Jedi”.

Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Finn, John Boyega, δημοσίευσε και αυτός τη φωτογραφία και έγραψε, “Γυρίσματα τέλος για το “Star Wars episode 9″. Ολοκληρώθηκε και ένα κεφάλαιο της ζωής μου για το οποίο είμαι πολύ ευγνώμων. Τι διαδικασία και αυτή! Ήταν καταπληκτικό να κάνεις αυτές τις ταινίες και να περιτριγυρίζεσαι από αυτούς τους ανθρώπους. JJ, ευχαριστώ που έκανες τα όνειρά μου πραγματικότητα”.

SW-Ep9-photo

Ο ηθοποιός που ενσάρκωνε τον C-3PO, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του τον περασμένο μήνα. Τον Ιούλιο του 2018, η Lucasfilm ανακοίνωσε ότι η ταινία θα περιλαμβάνει αχρησιμοποίητο υλικό από το “The Force Awakens”.

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billy Dee Williams και Billie Lourd, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Dominic Monaghan και Matt Smith. Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία.

Ο Oscaar Isaac μίλησε προσφάτως για την επιστροφή της Carrie Fisher στη νέα ταινία μέσω παλιού υλικού που θα χρησιμοποιήσουν, όπως και του αδερφός της, ενώ λέγεται ότι ίσως ξαναδούμε τον Finn με lightsaber.

O κόσμος του “Star Wars” εξαπλώνεται με τη live-action σειρά “The Mandalorian” να προχωρά σταθερά στα γυρίσματα της με πρωταγωνιστή τον Pedro Pascal, ενώ συγχρόνως ετοιμάζεται μια prequel σειρά του “Rogue One” με πρωταγωνιστή τον Cassian (Diego Luna) και τον showrunner της επιτυχημένης σειράς, “The Americans”. Οι δύο σειρές θα κυκλοφορήσουν στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στην εορταστική αφίσα για το Star Wars Celebration που θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο τον Απρίλιο και να θυμηθείτε τις γνώμες μας για τις πιο πρόσφατες εισαγωγές στον κόσμο του “Star Wars”, “The Force Awakens”, “Rogue One”, “The Last Jedi” και “Solo”.

Το “Star Wars: Episode 9” θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019 (ΗΠΑ).

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.