Αλεξανδρής: “Εμείς μετράμε τίτλους”

Ο Αλέκος Αλεξανδρής τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει μάθει να μετράει τίτλους και όχι νίκες, όπως ορισμένοι άλλοι.

Ο Αλέκος Αλεξανδρής τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει μάθει να μετράει τίτλους και όχι νίκες, όπως ορισμένοι άλλοι. Ο παλαίμαχος επιθετικός των “ερυθρολεύκων” έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση της “Θύρας 7”, για τα 94α γενέθλια του Ολυμπιακού. Το “παρών” έδωσαν επίσης ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης. 

Ο Αλεξανδρής τόνισε: “Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. Επειδή η χρονιά ήταν λίγο περίεργη, ένα θα σας πω: Εμείς όλοι μετράμε τίτλους, οι άλλοι μετράνε νίκες. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ούτε πρόσωπα, ούτε παίκτες, ούτε πρόεδροι, ούτε τίποτα. Είναι ο πύρινός σου κόσμος που δε λυγάει ποτέ. Ευχαριστώ”.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Καραταΐδης υπογράμμισε: “Είμαι λίγο της παλιάς γενιάς εγώ. Η συγκεκριμένη τιμή είναι πολύ μεγάλη για εμένα. Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος, γιατί είμαι και σε μία ηλικία πολύ μεγάλη. Αυτό εδώ το βραβείο για εμένα είναι πολύ μεγάλη στιγμή. Πριν φύγω από το σπίτι μου είπε η κόρη μου «πώς θα ντυθείς;». «Θα ντυθώ όπως γουστάρω», της λέω, γιατί θέλω να είμαι μαζί μας. Είμαι μαζί σας, είμαι ένα κομμάτι δικό σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας αγαπάω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.