Μπαρτζώκας: «Να δικαιολογήσουμε την παρουσία μας.»

Ο Πανιώνιος τίθεται αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (245/4, 19:00, ΝΕΤ) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να δικαιολογήσει την παρουσία της στους ημιτελικούς των πλέι-οφ της Α1.

Ο Πανιώνιος τίθεται αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (245/4, 19:00, ΝΕΤ) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να δικαιολογήσει την παρουσία της στους ημιτελικούς των πλέι-οφ της Α1.

Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ, καθώς οι τελευταίοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας και ο Έλληνας τεχνικός εξηγεί πως «η ομάδα μας επανέρχεται στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος και θέλουμε να δικαιολογήσουμε την παρουσία μας σε αυτόν με όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις».

Παράλληλα, τόνισε πως «για τους παίκτες μας αποτελεί πρόκληση να αγωνιστούν απέναντι στους καλύτερους και το κίνητρό μας πρέπει να είναι υψηλό».

Σαρικόπουλος: Να διδαχτούμε
Ο Έλληνας σέντερ, Ζήσης Σαρικόπουλος, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην τελευταία αναμέτρηση του Πανιωνίου με το Ρέθυμνο, επεσήμανε πως η σειρά των συγκεκριμένων αναμετρήσεων είναι… μια ευκαιρία για μάθηση.

«Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και για μας είναι σημαντικό να διδαχτούμε πολλά πράγματα από αυτή τη σειρά των αγώνων. Ελπίζουμε με τη δύναμη και την μαχητικότητα να οδηγήσουμε τη σειρά στα οριά μας», ήταν τα λόγια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.