Τρινκιέρι: «Μας δίνει μια μικρή-μικρή ελπίδα» (video)

Ο Αντρέα Τρινκιέρι υποστήριξε ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού δεν αλλάζει πολύ τους στόχους της ομάδας του, αλλά της δίνει μια ακόμη ελπίδα για την έκπληξη.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι υποστήριξε ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού δεν αλλάζει πολύ τους στόχους της ομάδας του, αλλά της δίνει μια ακόμη ελπίδα για την έκπληξη. Ο προπονητής της Μπάμπεργκ πρόσθεσε ότι δεν είναι απογοητευμένος από το πέρασμά του από την εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είχε προσωπικό κίνητρο για τη νίκη:
«Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όταν βάζεις τα προσωπικά μπροστά κερδίζεις ένα παιχνίδι, αλλά χάνεις δύο φορές. Αν με έχουν υποτιμήσει στην Ελλάδα είναι δικό τους πρόβλημα, εγώ δουλεύω σκληρά, κάνω πολλά λάθη, αλλά τα βράδια κοιμάμαι ήσυχος».

Για το ματς:
«Ήταν πολύ δύσκολο για μας το δεύτερο ημίχρονο. Η σκοτεινή πλευρά της ομάδας μου είναι ότι είμαστε λιγότερο εγωιστές απ’ ότι η περίσταση απαιτεί. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε απίστευτα στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τη δεύτερη νίκη της Μπάμπεργκ στο ΤΟΡ-16:
«Το υπερήφανο είναι μεγάλη λέξη. Δεν είμαι ακριβώς υπερήφανος, αλλά πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου γιατί δουλεύει πάρα πολύ. Η νίκη δεν αλλάζει κάτι γενικότερα, αλλά μας δίνει μια μικρή-μικρή ελπίδα για να συνεχίσουμε με κουράγιο. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός θα μείνει εκτός των 8».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.