Χιμένεθ: «Το πήραμε μέσα στο γήπεδο»

Ο Μανόλο Χιμένεθ υπογράμμισε πως η ΑΕΚ είναι άξια πρωταθλήτρια και πως πήρε τον τίτλο της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ υπογράμμισε πως η ΑΕΚ είναι άξια πρωταθλήτρια και πως πήρε τον τίτλο της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Ο Ισπανός τεχνικός αποκάλυψε πως έχει ένα δυνατό συναίσθημα για την Ένωση από την πρώτη του θητεία, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας κατά τη δεύτερη θητεία του. Ο Χιμένεθ μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport». 

Αρχικά, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: «Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα μόνο μέσα στο γήπεδο. Δεν χάσαμε κανένα ντέρμπι. Είμαστε απόλυτα δίκαια και πανάξια πρωταθλητές».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για την ΑΕΚ: «Πάντα υπήρχε ένα δυνατό συναίσθημα για την ΑΕΚ από την πρώτη μου θητεία. Ίσως όταν ήρθα κάποιοι να πίστεψαν πως έχω ημερομηνία λήξης. Στο τέλος όμως η ομάδα βγήκε από ένατη που ήταν πρώτη στα play off παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε».

Τέλος, ο Χιμένεθ αποκάλυψε και που αφιερώνει τον τίτλο του πρωταθλήματος: «ε προσωπικό επίπεδο θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου, καθώς και στη μητέρα μου που της λείπω. Υπάρχει όμως και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο εδώ και λίγους μήνες που με έχει κάνει και θαυμάζω τη δύναμη που έχει. Τη δύναμη που κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούμε να καταλάβουμε, επειδή δεν έχουμε περάσει μία περιπέτεια. Πρόκειται για τον μικρό Ανδρέα. Αυτό το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε αυτόν. Νιώθω πολύ χαρούμενος που τον έχω γνωρίσει. Κάποιες φορές εμείς τα δημόσια πρόσωπα μπορούμε με ένα απλό χαμόγελο και ελάχιστη προσπάθεια να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο. Σε μικρούς και μεγάλους, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων. Θαυμάζω τη δύναμη που έχει αυτό το περήφανο παιδί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.