“Νίκη και στο ΟΑΚΑ”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν θα αρκεστεί στο +1 αλλά θα πάει στο ΟΑΚΑ με στόχο την νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν θα αρκεστεί στο +1 αλλά θα πάει στο ΟΑΚΑ με στόχο την νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. «Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα. Όπως και πριν ανέβουμε στην πρώτη θέση, έτσι και τώρα θέλουμε να πάμε στο ΟΑΚΑ για να νικήσουμε» είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Και συνέχισε. «Θέλουμε νίκες σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, έως το τέλος. Είπαμε όμως, κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά. Τώρα ασχολούμαστε με το παιχνίδι κόντρα στη Μέταλιστ και με τίποτα άλλο».

Ο Βαλβέρδε είχε να λέει για το πως γλύτωσε στο “Γεντί Κουλέ”: «Την ώρα που έγινε η φασαρία με τον Καζίμ και τους παίκτες του ΟΦΗ, άρχισαν να εκτοξεύονται διάφορα αντικείμενα προς το μέρος μου. Έκανα μια ενστικτώδη κίνηση, το απέφυγα. Τελικά ήταν μια τεράστια πέτρα, η οποία πέρασε δίπλα σε εμένα και τον Κόλιν. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν είχε πετύχει κάποιον» είπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.