Ιτούδης: «Η Ρεάλ παίζει υγιές μπάσκετ» (video)

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε στον Χρήστο Καούρη πως η ομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ που παίζει υγιές μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε στον Χρήστο Καούρη πως η ομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ που παίζει υγιές μπάσκετ. 

Αναλυτικά:

«Διαφορετικό το τάιμινγκ των απουσιών στις δύο ομάδες αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός. Εμείς είμαστε και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι’ αυτό γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Έχει έρθει μετά από κόπο, είμαστε στεναχωρημένοι που δεν θα είναι ο Βέστερμαν εδώ, πήγε όμως καλά η επέμβαση και του ευχόμαστε περαστικά. Ο Λούκα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι δημιουργίας και εκτέλεσης της Ρεάλ, είναι όμως και ο Γιουλ, ο Κάρολ που έκανε εκπληκτικά πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, είναι οι ψηλοί που παίζουν σαν ποίντ γκαρντ, όπως οι Ράντολφ και Αγιόν. Μία γεμάτη ομάδα που παίζει υγιές μπάσκετ. Κι εμείς όμως έχουμε ένα καλό παιχνίδι, μια καλή δομή. Είναι ιδιαίτερες στιγμές και για τον Γιουλ και για τον Ροντρίγκεθ. Ο Τσάτσο προετοιμάζεται πολύ και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.