Έχουμε teaser για το Persona 5 R

Ώπα, τι είναι αυτό;Η Atlus μας teasαρε και επίσημα το Persona 5 R, το οποίο ίσως αποτελεί μια...

Ώπα, τι είναι αυτό;

Η Atlus μας teasαρε και επίσημα το Persona 5 R, το οποίο ίσως αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση του Persona 5.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω youtube και ήρθε λίγο μετά από ένα broadcast του παιχνιδιού στην Ιαπωνία. Οι λέξεις “Persona 5 R” δεν εμφανίζονται πουθενά αλλά στο βίντεο αναφέρεται πως το επίσημο site του παιχνιδιού είναι το P5R.jp.

Στο teaser βλέπουμε την περιοχή Shibuya του Τόκιο, μια σημαντική τοποθεσία στο P5, με screens να εμφανίζουν το εικονίδιο P5, ακολουθούμενα από το μήνυμα “Νέα Projects” και “2019.3”. Το βίντεο διευκρινίζει ότι περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε το Μάρτιο του 2019. Δεν έχουμε καταλήξει, ωστόσο, αν τα λεγόμενα νέα προτζεκτ αφορούν μόνο το P5 ή και ενδεχόμενα spinoff.

Τα προηγούμενα Persona είχαν αρκετές βελτιώσεις οι οποίες μάλιστα έφερναν και καινούριο περιεχόμενο.

Το video, όπως μπορείτε να δείτε, ξεκινάει με ένα PlayStation intro, υποδηλώνοντας ότι, τουλάχιστον στην αρχή, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PS4. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι το P5 θα έρθει και στο Switch, δεδομένου ότι ο πρωταγωνιστής του ήταν το πρώτο DLC του Super Smash Bros. Ultimate. Αυτό όμως δεν είναι απόλυτα σίγουρο, μιας και ο Joker εμφανίζεται και στο Persona Q2, το οποίο κυκλοφόρησε στο 3DS στην Ιαπωνία.

Μερικοί fighters του Smash Bros. έκαναν την εμφάνιση τους στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να είχαν εμφανιστεί πρωτύτερα σε κάποια κονσόλα της Nintendo. Νωρίτερα μέσα στο χρόνο, η Atlus έδωσε μερικές πληροφορίες για κάποια ενδεχόμενα spinoffs του P5 όμως ακόμα δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό.

Μόλις μάθουμε κάτι παραπάνω, ωστόσο, θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε αμέσως. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.