Φεστιβάλ ΟΠΑΠ: Με μεγάλη επιτυχία στην Αχαϊκή πρωτεύουσα

Το μέλλον του Αχαϊκού ποδοσφαίρου έγινε χθες, Kυριακή μια αγκαλιά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, σε μια μεγάλη γιορτή των παιδιών!

Το μέλλον του Αχαϊκού ποδοσφαίρου έγινε χθες, Kυριακή μια αγκαλιά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, σε μια μεγάλη γιορτή των παιδιών!

Ψυχαγωγία και εκπαίδευση  συνδυάστηκαν σε μια γιορτή φιλαθλητισμού και ευεξίας, στην οποία πήραν  μέρος τα μέλη των έξι ακαδημιών της Αχαΐας που έχουν ενταχθεί από πέρσι στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» της ΟΠΑΠ Α.Ε. Παιχνίδια μη ανταγωνιστικά, τεστ δεξιοτεχνίας, παραολυμπιακά αθλήματα, ζογκλερισμοί στον αγωνιστικό χώρο και στο ταρτάν του Παγκρητίου σταδίου για περισσότερες από 5 ώρες, έκαναν τα παιδιά να λάμπουν!
 
Εμείς στηρίζουμε τις προσπάθειες των παιδιών και των Ακαδημιών τους και βρεθήκαμε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν περισσότερα από 800 παιδιά με Ακαδημίες απ’ όλη την Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή, στέλνοντας το μήνυμα «Σήμερα Αθλητές, αύριο καλύτεροι άνθρωποι». Οι «Αχαιοί», Δίας, Πάτρα 2005, Θύελλα Αιγίου, Θύελλα Πατρών, Νίκη Προαστίου, Δαβουρλής, μαζί με τον Πανηλειακό από τον Πύργο, το Μεσολόγγι και δύο ομάδες της Κεφαλονιάς (Εικοσιμία – Παλληξουριακός) έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό.
 
Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως Παραολυμπιακοί αθλητές. Ταυτόχρονα σεμινάρια διατροφής, ψυχολογίας, Α’ Βοηθειών για τους γονείς, προπονητικό σεμινάριο για τους προπονητές των Ακαδημιών από τον επικεφαλής της προπονητικής ομάδας του προγράμματος και προπονητή της Εθνικής Ελπίδων Κώστα Τσάνα, καθώς και ένα υγιεινό γεύμα για όλους, συνέθεσαν την αρτιότητα της εκδήλωσης. Το παιδικό ποδόσφαιρο στη σωστή του διάσταση, σε όλο του το μεγαλείο!
 
Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, όλες οι δραστηριότητες στο πλαίσιο των φεστιβάλ εστιάζουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο στις αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.