Σε απολογία Κασάμι και Μελισσανίδης

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, κάλεσε σε απολογία για τις δηλώσεις τους μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό τους Παϊτίμ Κασάμι και Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, κάλεσε σε απολογία για τις δηλώσεις τους μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό τους Παϊτίμ Κασάμι και Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ. 

-Εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη (Προέδρου εν τοις πράγμασι) της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ, διότι δυσφήμησε το άθλημα του ποδοσφαίρου προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις, εις βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτησίας, Διαιτητών), προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση εκ μέρους του κοινού προς παρακολούθηση των αγώνων ποδοσφαίρου και προσελεύσεως στα γήπεδα. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 3 και 4, 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

-Εις βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, νομίμως εκπροσωπουμένης και του ΠΑΙΤΙΜ ΚΑΣΑΜΙ, ποδοσφαιριστή της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, διότι δυσφήμησαν το άθλημα του ποδοσφαίρου προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις, εις βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτησίας, Διαιτητών, Υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων), προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση εκ μέρους του κοινού προς παρακολούθηση των αγώνων ποδοσφαίρου και προσελεύσεως στα γήπεδα. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 3 και 4, 6, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.