Ζούρος: “Το σημαντικό είναι να είσαι έτοιμος”

Ο Ηλίας Ζούρος σχολιάζοντας την κλήρωση για το προολυμπιακό τουρνουά, τόνισε πως πρώτο τυου μέλημα είναι η δική μας ομάδα.

Πρώτα κοιτάζει τη δική του ομάδα ο Ηλίας Ζούρος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολιάζοντας την κλήρωση για το προολυμπιακό τουρνουά, τόνισε πως πρώτο του μέλημα είναι η δική μας ομάδα.


 


“Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να πεις εύκολη ή δύσκολη, καλή ή κακή μία κλήρωση. Το σημαντικό είναι να είσαι έτοιμος στους αγώνες όταν θα έρθουν. Το πρώτο μέλημά μας είναι πως θα είναι η δική μας ομάδα, το να είμαστε πλήρεις και υγιείς, που είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για την Ιορδανία που είναι ο πρώτος μας αντίπαλος, αλλά όλα αυτά θα τα δούμε από εδώ και πέρα, γνωρίζοντας πια τους αντιπάλους μας.


 


Η διασταύρωση φαίνεται ότι θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά και πάλι θα πω ότι για εμάς προτεραιότητα έχει η δική μας ομάδα. Στόχος μας είναι η πρόκριση, θέλουμε το ελληνικό μπάσκετ να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Με την επιστροφή θα μπορούμε να ετοιμάσουμε και το πρόγραμμα της προετοιμασίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.