Χωρίς Λέτο, αλλά με Λάζαρο στο «Καυτανζόγλειο»

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής κόντρα στη Δόξα Δράμας, έμεινε ο Σεμπαστιάν Λέτο. Επιστρέφει στην αποστολή του "τριφυλλιού" ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής κόντρα στη Δόξα Δράμας, έμεινε ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και εγκατέλειψε το πρόγραμμα της προπόνησης το Σάββατο. Ο Λέτο εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων την ερχόμενη Τρίτη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους «μαυραετούς», χωρίς τον Λέτο στη διάθεσή του.

Ο Πορτογάλος θα έχει στη διάθεσή του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή του “τριφυλλιού”. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και πλέον είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή. Ο Χριστοδουλόπουλος είχε τραυματιστεί κατά την προετοιμασία των “πράσινων” και συμμετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή του Παναθηναϊκού την εφετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ματς με τη Δόξα Δράμας ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση. Ατομικά προπονήθηκε ο Ρούντολφ. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη. Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Λέτο, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός, καθώς και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος.

Αναλυτικά, η αποστολή: απίνο, Καρνέζης, Βύντρα, Μπίαρσμιρ, Ιωαννίδης, Κλέιτον, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κουίνσι, Ζέκα, Μαυρίας, Σιμάο, Βιτόλο, Σαριέγκι, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Μαρίνος και Χριστοδουλόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.