Χατζηισαϊας: «Ο ένας για τον άλλον…» (video)

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας, λίγο πριν από την προπόνηση της Τετάρτης, μίλησε στην κάμερα του «novasports.gr» για την πρωτόγνωρη περιπέτειά του, το πώς την αντιμετώπισε, την Εθνική, τη διαφορετικότητα πλέον της ομάδας του αλλά και για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής.

Προστέθηκε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο κι από την πρώτη στιγμή αποτέλεσε βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μάστιγα που έπληξε – και – τη φετινή σεζόν την ομάδα με τη σωρεία τραυματισμών. Η πλέον πρόσφατη παρουσία του ήταν στην Κομοτηνή, ο καιρός πέρασε και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία της επιστροφής του σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας, λίγο πριν από την προπόνηση της Τετάρτης, μίλησε στην κάμερα του «novasports.gr» για την πρωτόγνωρη περιπέτειά του, το πώς την αντιμετώπισε, την Εθνική, τη διαφορετικότητα πλέον της ομάδας του αλλά και για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής, με αντίπαλο αυτήν στην οποία ανήκε προτού επιστρέψει στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, τον Πανιώνιο. Πιο συγκεκριμένα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.