Μαρκόπουλος: Νίκη πάση θυσία

Το σύνθημα για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ρίγα στην Πυλαία (13/12, 19:45) έδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Το σύνθημα για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ρίγα στην Πυλαία (13/12, 19:45) έδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός αναφερόμενος στο παιχνίδι-φωτιά που θα κρίνει -κατά ένα μεγάλο μέρος- την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Eurocup, ανέφερε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

«Είναι ένα κρίσιμο ματς, θέλουμε πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Αν κερδίσουμε όλα θα είναι ανοιχτά στο τελευταίο παιχνίδι», ήταν τα πρώτα λόγια του. Από εκεί και πέρα ρωτήθηκε για το αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να κυνηγήσει το +7 και τόνισε ότι «μας ενδιαφέρει, πρώτα απ’ όλα, να κερδίσουμε. Έτσι, στο τελευταίο ματς στη Γαλλία θα πάμε να κερδίσουμε και με μία φυσιολογική νίκη της Κίμκι επί της Ρήγα θα έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Αν κερδίσουμε και με διαφορά μεγαλύτερη των 7 βαθμών θα είναι καλύτερα». Γι’ αυτό και είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει η απαραίτητη ενίσχυση από πλευράς κόσμου, με τον ίδιο να εξηγεί πως «είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθήσει κανείς. Η ομάδα έχει εμπειρίες, όμως χρειάζεται τους οπαδούς για να την βοηθήσουν να ξεπεράσει τις δυσκολίες».

 Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα των συνεχών απουσιών που αντιμετωπίζει, λέγοντας ότι «δεν μπορώ να πω ότι είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Υπάρχουν προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον Αντριουσκεβίτσιους. θα δούμε σήμερα αν μπει στην προπόνηση γιατί έως τώρα δεν έχει προπονηθεί. Έχουμε και με ορισμένους άλλους παίκτες με προβλήματα».

Όσο για τις διαφορές που θα υπάρξουν μεταξύ της αυριανής αναμέτρησης και της πρώτης με τη Ρίγα στη Λετονία επεσήμανε ότι «δεν αλλάζει το στυλ παιχνιδιού του αντιπάλου. Είναι μία γρήγορη ομάδα, πάει από το ένα καλάθι στο άλλο με ταχύτητα και διαθέτει ευχέρεια στη γρήγορη εκτέλεση στα τρίποντα. Πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο ρυθμό. Να δώσουμε πιο αργό τέμπρο και να δούμε πώς θα σταματήσουμε τα δυνατά σημεία της».
 
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: “”.
 
Για την ανάγκη να βρεθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο παλατάκι: “”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.