Μπήκαν κανονικά οι Βιεϊρίνια, Τσουκαλάς

Για αύριο, Πέμπτη τοποθετούσαν χρονικά χτες την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αλλά ο Πορτογάλος είχε άλλα κατά νου.

Για αύριο, Πέμπτη τοποθετούσαν χρονικά χτες την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αλλά ο Πορτογάλος είχε άλλα κατά νου. Αιφνιδιάζοντας ευχάριστα στην πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, ο διεθνής χαφ συμμετείχε σήμερα σε πλήρεις ρυθμούς έχοντας και …ταίρι στις εκπλήξεις.

Ο λόγος για τον Σταύρο Τσουκαλά που για πρώτη φορά από τη μέρα που υποβλήθηκε σ’ επέμβαση έβγαλε απροβλημάτιστα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης σε φουλ ένταση. Θεραπεία έκαναν οι Χαλκιάς, Κοντρέρας, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, ενώ οι  Γλύκος, Λίνο, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Γιάννου, Μπαλάφας και Αρίας θα αγωνιστούν μαζί με αρκετούς ποδοσφαιριστές στο επικείμενο φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο γήπεδο της νεοφώτιστης στη Β’ Εθνική ομάδας στις 15.00. Τα βλέμματα θα είναι και στον Τιάγκο Ντεμούρα, υπό δοκιμή Βραζιλιάνο επιθετικό από τον «Δικέφαλο», ο οποίος αν πείσει θ’ αποκτηθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.