Οι παίκτες παίρνουν αποφάσεις

Πριν τη Σαββατιάτικη προπόνηση αναμένεται να συζητήσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για να καθορίσουν τη στάση τους, μετά και τις εξελίξεις στον διοικητικό τομέα.

Πριν τη Σαββατιάτικη προπόνηση αναμένεται να συζητήσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για να καθορίσουν τη στάση τους, μετά και τις εξελίξεις στον  διοικητικό τομέα.


Ο προβληματισμός στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, αλλά και των υπαλλήλων της ΠΑΕ, ήταν έκδηλος, όταν πληροφορήθηκαν ότι ο …άγνωστος υποψήφιος επενδυτής ζήτησε 45 ημέρες προθεσμία για να πραγματοποιήσει οικονομικό έλεγχο, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση. Στην προπόνηση που ακολούθησε τη Γενική Συνέλευση στα Σπάτα, όπως ήταν απολύτως λογικό, οι συζητήσεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Υπάρχουν άλλωστε παίκτες, οι οποίοι έχουν να πληρωθούν για περισσότερους από 8 μήνες, ενώ άλλοι έχουν πάρει απλά ένα πολύ μικρό ποσό ως έναντι για τα δεδουλευμένα τους. Όλοι τους ήλπιζαν ότι θα άκουγαν ευχάριστα νέα μετά τη Γ.Σ, αλλά τα …μαντάτα δεν άφησαν κανένα ικανοποιημένο.

Κάποιοι περίμεναν ότι ο Σταύρος Αδαμίδης θα μπει στα αποδυτήρια για να τους εξηγήσει πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, κάτι όμως το οποίο δε συνέβη. Για το λόγο αυτό, ποδοσφαιριστής του δικεφάλου πρότεινε, αύριο Σάββατο πριν την έναρξη της προπόνησης, να έρθουν όλοι νωρίτερα στα Σπάτα, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον διοικητικό τομέα.

Να αποφασίσουν δηλαδή για τις επόμενες κινήσεις τους, εν όψει και της πρώτης φάσης της αδειοδότησης στα τέλη του έτους, όταν και θα τους ζητηθεί η υπογραφή για διακανονισμό των οφειλών τους. Αρκετοί παίκτες τάχθηκαν υπέρ της αυριανής συζήτησης, ενώ και οι υπόλοιποι υποστήριξαν ότι, έτσι κι αλλιώς έρχονται όλοι νωρίς, άρα θα έχουν χρόνο να μιλήσουν για το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό θέμα. Μένει να δούμε αν η συγκεκριμένη πληροφορία σχετικά με  συζήτηση των παικτών για λήψη αποφάσεων, γίνει πράξη μία μέρα πριν το ματς με την Κέρκυρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.