Δεν πτοούνται οι Πορτογάλοι

Ο πορτογαλικός Τύπος επιμένει πως ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας της διοίκηση της Πόρτο, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ο πορτογαλικός Τύπος επιμένει πως ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας της διοίκηση της Πόρτο, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Η εφημερίδα «Diario de Noticias» αναφέρει πως η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας αναμένεται να καταθέσει μέσα στις επόμενες ημέρες πρόταση συνεργασίας στον προπονητή του Ολυμπιακού, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία των «δράκων» του Οπόρτο.

Ο Σίλβα δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και για να αποχωρήσει από τον πάγκο των «ερυθρολεύκων» θα πρέπει να υπάρξει πρόταση και προς την πλευρά τους, από τη μεριά της Πόρτο. Παράλληλα, η Πόρτο θα πρέπει να καταβάλει στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνα και τη ρήτρα που προβλέπεται από τη συμφωνία του Μάρκο Σίλβα με την πρώην ομάδα, σε περίπτωση επιστροφής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό ανταγωνίστριας ομάδας. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως στην ίδια λίστα με τον Μάρκο Σίλβα βρίσκεται και ο Πάουλο Ζόουζα, καθώς επίσης και των Βίλας Μπόας και Ζέσους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.