Rainbow Six Siege: H Ubisoft ακυρωνει αλλαγες

Οι αλλαγές αφορούσαν την κινέζικη αγορά.Η Ubisoft αποφάσισε να βάλει censored περιεχόμενο στο...

Οι αλλαγές αφορούσαν την κινέζικη αγορά.

Η Ubisoft αποφάσισε να βάλει censored περιεχόμενο στο Rainbow Six Siege προκειμένου να συμμορφωθεί με ορισμένους κανόνες διάφορων ασιατικών χωρών. Αυτές οι αλλαγές τελικά εφαρμόστηκαν σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού, αλλά μετά από την αρνητική αντίδραση των παικτών η εταιρεία φαίνεται να άλλαξε γνώμη.

Οι αλλαγές αυτές αφορούσαν από απλά icons μέχρι multiplayer environments. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ένα κρανίο καλύφθηκε με μία μάσκα. Κηλίδες αίματος αφαιρέθηκαν από έναν τοίχο. Ενώ μέχρι και κουλοχέρηδες αφαιρέθηκαν από ένα μπαρ, αφήνοντάς το μέρος κενό.

Η κοινότητα, ωστόσο, δεν φαίνεται να πήρε με καλό μάτι αυτές τις αλλαγές. Οι περισσότεροι αναρωτιόνταν γιατί θα έπρεπε αυτό να γίνει σε όλα τα versions του παιχνιδιού και όχι μόνο σε εκείνα που αφορούσαν τις χώρες με τη συγκεκριμένη νομοθεσία.

“Έχουμε περάσει τις προηγούμενες μας βδομάδες ψάχνοντας να βρούμε λύση, και τελικά αποφασίσαμε ότι θα ακυρώσουμε όλες τις αλλαγές”, είπε η Ubisoft σε ανακοίνωση της.

Η απόφαση αυτή θα εφαρμοστεί με το καινούριο update του παιχνιδιού, και η εταιρεία δουλεύει προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση. Γι’ αυτούς που παίζουν στην Ασία το περιεχόμενο θα είναι censored, αφού η Ubisoft αποφάσισε να έχει περισσότερα από ένα versions.

Το update αυτό θα έχει το όνομα Operation Wind Bastion και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον test server του Rainbow Six Siege. To Wind Bastion θα έχει μεταξύ άλλων δύο νέους operators, το Fortress map, weapon skins, pro team uniforms και headgear.

Το Rainbow Six Siege είναι διαθέσιμο σε Xbox One, PlayStation 4 και PC. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το παιχνίδι, μείνετε συντονισμένοι στο IGN.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.