Κέιν: «Τιμή μου να είμαι αρχηγός της Αγγλίας»

Πολύ υπερήφανος θα νιώσει ο Χάρι Κέιν αν φορέσει και πάλι το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους αγώνες της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Πολύ υπερήφανος θα νιώσει ο Χάρι Κέιν αν φορέσει και πάλι το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους αγώνες της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
 
Ο νυν προπονητής της ομάδας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν έχει ορίσει μόνιμο αρχηγό από την ανάληψη των καθηκόντων του το 2016. Μέχρι τώρα, έχουν περάσει από τη θέση Γουέιν Ρούνεϊ, Τζόρνταν Χέντερσον, Γκάρι Κέιχιλ, Τζο Χαρτ, Ερικ Ντάιερ και ο Κέιν.
 
Ο επιθετικός της Τότεναμ έχει φορέσει το περιβραχιόνιο τέσσερις φορές και θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για τον ρόλο, αν ο Σάουθγκεϊτ αποφασίσει να τον δώσει μόνο σε έναν παίκτη.
 
«Ο κόουτς έχει πει ότι θα αποφασίσει με την ησυχία του, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε σε ποιον θα καταλήξει. Εγώ σκοπεύω να κάνω τη δουλειά, είτε είμαι αρχηγός, είτε όχι.
 
«Σίγουρα βέβαια, αν φορέσω εγώ το περιβραχιόνιο, θα είναι κάτι που θα με κάνει να νιώσω πάρα πολύ υπερήφανος. Εχουμε μία επιθετικογενή ομάδα όμως και στόχος μου είναι να πετύχουμε πολλά γκολ, ελπίζοντας ότι κάποια από αυτά θα είναι δικά μου», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.