Μαζεύει το κουβάρι για Τζόουνς

Μέχρι την Τετάρτη (4/7) θα περιμένει ο ΠΑΟΚ την οριστική απόφαση του Αμερικανού γκαρντ, ενώ στις ΗΠΑ θα γίνει η συνάντηση με Γκος

Ο Λάκι Τζόουνς έχει πάρει διορία μέχρι την Τετάρτη (4/7) από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να απαντήσει στην πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας. Αύριο, λοιπόν, οι «ασπρόμαυροι» θα γνωρίζουν οριστικά, αν πρέπει να ψάξουν κι άλλον παίκτη για τις περιφερειακές θέσεις, μετά το «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Κατσίβελη ή όχι.
Η υπόθεση Τζόουνς δεν είναι εύκολη για τον «Δικέφαλο», με την έννοια ότι ο Αμερικανός παίκτης έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του και θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή για τον ίδιο. Επιπλέον, για τους Αμερικανούς αθλητές είναι νωρίς να πάρουν απόφαση, αν δεν έχουν μια εξαιρετική πρόταση από οικονομικής πλευράς.
Στην περίπτωση που απαντήσει αρνητικά ο Τζόουνς, οι «ασπρόμαυροι» θα ενεργοποιήσουν άμεσα άλλες λύσεις παικτών, που έχουν ξεχωρίσει. Πρώτος στόχος είναι να καλύψουν τη θέση του πόιντ γκαρντ, κάτι που –εκτός απροόπτου- θα γίνει με αθλητή από την ξένη αγορά (μάλλον από τις ΗΠΑ).
Σε ό,τι αφορά στον Φιλ Γκος, την απάντηση του οποίου επίσης περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην πρόταση ανανέωσης που του έκαναν, όπως όλα δείχνουν το καθοριστικό ραντεβού μαζί του θα γίνει στο Λας Βέγκας. Εκεί, δηλαδή, όπου θα βρεθούν ο ίδιος ο παίκτης, πιθανότατα ως μέλος του τενχικού τιμ των Τορόντο Ράπτορς, και οι Ηλίας Παπαθεοδώρου και Νίκος Σταυρόπουλος.
Ο προπονητής του «Δικέφαλου» και ο τεχνικός διευθυντής θα αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (5/7) για τις ΗΠΑ, για να βρεθούν στο Summer League του NBA. Εκτός από τον Γκος, εκεί θα κάνουν και επαφές με παίκτες και εκπροσώπους παικτών που έχουν ξεχωρίσει και θα ενδιέφερε τους «ασπρόμαυρους» να προστεθούν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ εν όψει της ερχόμενης σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.