Θέλει πάθος και αποφασιστικότητα ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης θεωρεί πως η αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό δε θα είναι εύκολη για τον Παναθηναϊκό και για αυτό τον λόγο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη συγκεκριμένη αναμέτρηση (19:00).

Ο Γιώργος Δώνης θεωρεί πως η αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό δε θα είναι εύκολη για τον Παναθηναϊκό και για αυτό τον λόγο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη συγκεκριμένη αναμέτρηση (19:00). Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Βοιωτών και να φτάσουν στην τέταρτη εφετινή τους νίκη, που θα τους βοηθήσει να αναρριχηθούν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Στο πλευρό του «τριφυλλιού» αναμένεται να βρεθούν και οι φίλαθλοι της ομάδας, τους οποίους έχουν κερδίσει οι έως τώρα εμφανίσεις των «πράσινων» στο πρωτάθλημα. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» περιμένουν περίπου είκοσι χιλιάδες φιλάθλους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3 το οποίο δούλεψε καλά για τους «πράσινους» στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Δώνης δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Τζανδάρη και Μουνιέ, ενώ αναμένεται να αποκλειστεί από την τελική 19άδα, ένας ακόμα παίκτης, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ποντάρει πολλά στην καλή ψυχολογία και στον ενθουσιασμό που έχουν οι παίκτες του, μετά το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Τα πλάνα του Δώνη για τον αγώνα με τον Λεβαδιειακό 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.