Μέτρα για τις διαρροές στο Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι αποφασισμένος να πάρει δραστικά μέτρα, ώστε να σταματήσουν οι διαρροές από τις προπονήσεις της Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι αποφασισμένος να πάρει δραστικά μέτρα, ώστε να σταματήσουν οι διαρροές από τις προπονήσεις της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γερμανός τεχνικός θέλει από του ιθύνοντες της ομάδας του να αντικαταστήσουν τον φράχτη στον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου μην μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα όσα δουλεύουν οι παίκτες του, στις προπονήσεις. 

Αρχικά, ο Κλοπ είχε ζητηθεί να τοποθετηθεί μια κουρτίνα ύψους 4,5 μέτρων πάνω από τον φράχτη, που υπάρχει ήδη, η οποία όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει τους φιλάθλους της ομάδας και τους κατασκόπους να παρακολουθούν τις προπονήσεις. Μέχρι τότε, όποιος ήθελε μπορούσε να παρακολουθήσει τις προπονήσεις πάνω από τον φράχτη, με έναν κουβά ή με μια σκάλα. 

Η διοίκηση της Λίβερπουλ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες για την αντικατάσταση του φράχτη, ενώ σκέφτεται το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν φύλακες στον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου να μην αφήνουν κανένα να σκαρφαλώνει πάνω στον τοίχο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.