Συμφώνησαν και περιμένουν

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, με τον παίκτη να ξεκαθαρίζει στους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά, πως προτεραιότητά του παραμένει το εξωτερικό.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, με τον παίκτη να ξεκαθαρίζει στους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά, πως προτεραιότητά του παραμένει το εξωτερικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ασπρόμαυροι» είχαν επαφές με τον διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό, με τον οποίο φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για τις οικονομικές απολαβές του, σε περίπτωση συνεργασίας το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ο ποδοσφαιριστής του Αμβούργου από την πλευρά του περιμένει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στο Αμβούργο, ενώ παράλληλα ελπίζει πως θα βρει κάποια πρόταση από ομάδα καλύτερου πρωταθλήματος από το ελληνικό, ώστε να παραμείνει εκτός των συνόρων και τη νέα σεζόν. Χαρακτηριστικά, ο Παπαδόπουλος φέρεται να τόνισε στους διοικούντες του ΠΑΟΚ: «Θα έρθω ευχαρίστως αν δεν βρω κάτι καλύτερο στο εξωτερικό. Μια ομάδα δηλαδή που θα μου δώσει τη δυνατότητα να παραμείνω σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα και σε ένα πρωτάθλημα ανώτερο από το ελληνικό».

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές οικονομικές απολαβές, που θα φτάσουν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Παπαδόπουλος έχει ρήτρα αποδέσμευσης από το Αμβούργο που φτάνει τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις απαιτήσεις των Γερμανών, για να αποκτήσουν τον παίκτη με λιγότερα χρήματα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.