Τζούρτζεβιτς: «Μου αρέσει ο Ολυμπιακός και θέλω να μείνω» (video)

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και στην επόμενη περίοδο, εκφράζει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά.

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και στην επόμενη περίοδο, εκφράζει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Σέρβος επιθετικός μιλάει για τους στόχους του Ολυμπιακού στο υπόλοιπο της περιόδου: “Έχουμε αφήσει πίσω μας μία δύσκολη περίοδο γιατί στο προηγούμενο ματς ήρθαμε ισόπαλοι και χάσαμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε τέσσερις νίκες”.

Αναφορικά με την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον ΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 19.30, απευθείας μετάδοση από το novasports1HD), υπογραμμίζει: «Δεν μας ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, γιατί στον προηγούμενο αγώνα στην Κέρκυρα χάναμε στο πρώτο ημίχρονο 1-0. Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Ούρος Τζούρτζεβιτς στο βίντεο του novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.