Ενισχύεται πραγματικά με Χέινς

Ο Μαρκίζ Χέινς είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, με τη συγκεκριμένη επιλογή να δείχνει πώς η διοίκηση της ΚΑΕ είναι αποφασισμένη για ενδυνάμωση με κάθε κόστος του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο Μαρκίζ Χέινς είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, με τη συγκεκριμένη επιλογή να δείχνει πώς η διοίκηση της ΚΑΕ είναι αποφασισμένη για ενδυνάμωση με κάθε κόστος του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο 29χρονος Αμερικανός, με γεωργιανό διαβατήριο, είναι σίγουρα πιο ψαγμένη επιλογή από τον Γκίμπσον. Ανώτερης ποιότητας αθλητής και με γνώση της ευρωπαϊκής πραγματικότητας, αφού όλη η καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο είναι στη Γηραιά Ήπειρο. Αναμένεται να δώσει λύσεις στα γκαρντ, μια και πρόκειται για έναν ισορροπημένο παίκτη που μπορεί να βοηθήσει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεση.

Είναι αλτικός, γρήγορος και βγάζει πολύ ενέργεια στο παρκέ, επομένως αναμένεται να επηρεάσει θετικά το παιχνίδι του «τριφυλλιού». Όλα φαίνονται στο γήπεδο, βέβαια, απλά σε επίπεδο θεωρίας αυτό που προκύπτει από τη μεταγραφή Χέινς είναι πώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένη να στηρίξει το υπάρχον ρόστερ και τον προπονητή έμπρακτα. Με μία κίνηση, αρχικά, μέσα στη σεζόν που δεν έγινε απλά για να γίνει.

Τούτο αποδεικνύεται από την ολοκλήρωση μίας ψαγμένης προσθήκης σε μία δύσκολη συγκυρία μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και από το γεγονός ότι οι «πράσινοι» πλήρωσαν στην ιταλική Ντιναμό Σάσαρι για να πάρουν τον παίκτη. Οι μεταγραφές του «τριφυλλιού» δεν έχουν τελειώσει κι αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση, με την παράθεση ονομάτων να μην είναι και η ενδεδειγμένη λύση.

Στον Παναθηναϊκό κινούνται υπό άκρα μυστικότητα για να υλοποιήσουν τους στόχους τους για έναν mobile ψηλό και παίκτη στη θέση «3», όπως φάνηκε και από την υπόθεση Χέινς που δίχως να πάρει έκταση και να είναι χρονοβόρος έκλεισε στο «άψε-σβήσε» και με άκρως θετικό τρόπο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.