Ντίντακ: “Πιο απτός στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου” (video)

Ο Ντίντακ Βιλά μίλησε στο novasports.gr για το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ μέσα στο 2016, αλλά και για τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου.

Ο Ντίντακ Βιλά μίλησε στο novasports.gr για το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ μέσα στο 2016, αλλά και για τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου.

Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε αρχικά στους λόγους για τους οποίους η Ένωση έχει πετύχει αυτό το νικηφόρο σερί των εφτά αγώνων μέσα στο 2016:

“Νομίζω ότι αυτό που μας βοηθάει είναι ότι δε δεχόμαστε γκολ. Όταν μια ομάδα δεν δέχεται γκολ, ή δέχεται δύσκολα, τότε ανεβαίνει η ψυχολογία και όλοι είναι χαρούμενοι. Σίγουρα μπορεί να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί μας κόντρα στη Βέροια. Αυτό ελπίζουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και σ’ αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και ψάχνουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για το προβάδισμα πρόκρισης στον θεσμό του κυπέλλου ο Ντίντακ είπε:

“Έχουμε πλέον το σκορ υπέρ μας, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε με σοβαρότητα και στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα του Ηρακλή για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Σίγουρα η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελεί έναν πιο απτό στόχο απ’ ότι το πρωτάθλημα και γι’ αυτό έχουμε προσπαθούμε να τα καταφέρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.