Μαουρίτσιο: «Δε χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο»

Ο Μαουρίτσιο τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δε χρειάζονται έξτρα κίνητρο για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Μαουρίτσιο τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δε χρειάζονται έξτρα κίνητρο για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε στη media day των «ασπρόμαυρων», εν όψει του αγώνα του Σαββάτου, πως άπαντες στην ομάδα θέλουν να φέρουν το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, ο παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ότι έγινε-έγινε. Δεν σκεφτόμαστε το παρελθόν και σκεφτόμαστε το μέλλον. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς και προετοιμαζόμαστε για αυτό. Το κύπελλο είναι μια διαφορετική διοργάνωση και θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Τα πήγαμε καλά στο πρωτάθλημα, όμως το κύπελλο είναι διαφορετική υπόθεση».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε:» Ήρθα για να πάρουμε το νταμπλ, δυστυχώς χάσαμε το πρωτάθλημα και δεν θέλω να μιλήσω για το πώς έγινε. Τώρα όλοι στην ομάδα θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Έχουμε δουλέψει πολύ και είμαστε έτοιμοι για τον τελικό».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο που θα κριθεί ο τελικός: «Φυσικά το παιχνίδι της μεσαίας γραμμής είναι σημαντικό. Εμείς στον κέντρο έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη. Αν έχει το έλεγχο εκεί, έχεις περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρεις και να ελέγξεις το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο κάθε παίκτης μπορεί να κρίνει ένα ματς. Ο τελικός θέλει προσοχή σε όλες τις γραμμές. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, ώστε να κερδίσουμε τον τελικό».

Ο Μαουρίτσιο έστειλε και το μήνυμά τους στους φιλάθλους της ομάδας: «Τους περιμένουμε στην Αθήνα, για να μας βοηθήσουν και να μας υποστηρίξουν. Στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε τον έλεγχο πάντα. Μερικές φορές οι παίκτες χάνουν τη συγκέντρωσή τους και εκεί χρειάζονται τους φιλάθλους της ομάδας, για να τους δώσουν βοήθεια και να τους ωθήσουν στη νίκη. Όλοι παίκτες θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο γήπεδο, γιατί ξέρουμε πως οι φίλαθλοι μας θα έρθουν για να μας υποστηρίξουν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς τον κόσμο να μη χάσει το μυαλό του».

Τέλος, δήλωσε για το αν ο ΠΑΟΚ έχει έξτρα κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς: «Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, δίνουν έξτρα κίνητρο. Παίζουμε έναν τελικό και έχουμε αυτή την ευκαιρία. Δε νομίζω πως χρειαζόμαστε περισσότερο κίνητρο από αυτό. Θέλουμε να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη για τους φιλάθλους μας, οπότε δεν τίθεται θέμα έξτρα κινήτρου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.