Οριστικά νεκρός ένας χαρακτήρας του “Avengers: Infinity War”

Θα μας λείψει...Kατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης μετά την προβολή του "Avengers: Infinity War"...

Θα μας λείψει…

Kατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης μετά την προβολή του “Avengers: Infinity War”, οι σκηνοθέτες της ταινίας – τα αδέρφια Russo – επιβεβαίωσαν ότι ο Loki πέθανε οριστικά.

Ο Peter Sciretta του Slash Film δημοσίευσε τα νέα στο Twitter, λέγοντας το εξής: “Ρώτησαν τους Russo για μια θεωρεία που είχαν οι fan, ότι ο Bruce Banner είναι στην πραγματικότητα ο Loki μεταμφιεσμένος. Και αυτοί απάντησαν ότι ο Loki είναι νεκρός”.

Μπορεί να είναι όντως νεκρός, αλλά εμείς αναμένουμε να τον ξαναδούμε με τη δική του σειρά στη νέα συνδρομητική υπηρεσία της Disney, Disney+.

Ο Sciretta είπε ότι οι Anthony και Joe Russo δεν είχαν δώσει ολόκληρο το σενάριο στους ηθοποιούς της ταινίας, έτσι ώστε να παραμείνουν κρυφά κάποια σημεία. “Κανείς δεν είχε όλο το σενάριο. Οι ηθοποιοί ήξεραν μόνο τις σκηνές τους, και μόνο αυτοί που δούλευαν σε όλη την ταινία ήξεραν περισσότερα. Επίσης, υπήρχαν ψεύτικες και εναλλακτικές σκηνές για να μείνει κρυφό το τέλος”.

“Παράδειγμα ψεύτικης σκηνής, ήταν αυτή όπου η Gamora ρίχνει τον Thanos από τον γκρεμό κατά την εύρεση της Soul Stone. Δεν ξέρω αν τα αδέρφια Russo αστειεύονται”, είπε ο Sciretta.

Τα αδέρφια είπαν ότι η καθυστέρηση του “Guardians of the Galaxy Vol. 3” δεν εμποδίζει με κανέναν τρόπο τα γεγονότα του “Avengers 4”, καθώς τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ολοκληρωθεί. Επίσης, σχολίασαν την επίσκεψη στο πλατό της νέας σειράς του Jon Favreau, “The Mandalorian”, για το οποίο ο Sciretta δημοσίευσε ότι η σειρά “γυρίζεται με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τις άλλες σειρές”.

Διαβάστε τι είπε ο Joe Russo για τον Chris Evans και τον Captain America, το αν ο Stan Lee έχει γυρίσει το cameo του για το “Avengers 4” και ποια λέγεται ότι θα είναι η διάρκεια της ταινίας.

Για περισσότερα για το “Avengers 4”, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.