Τα μοιράστηκαν όλα (vid)

ΑΕΚ και Ατρόμητος είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα και από ένα δοκάρι, αλλά έμειναν στο 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΑΕΚ και Ατρόμητος είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα και από ένα δοκάρι, αλλά έμειναν στο 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο. “Κερδισμένοι” νιώθουν οι Περιστεριώτες, καθώς διατηρήθηκαν στην τρίτη θέση, έστω και ισόβαθμοι πλέον με τον ΠΑΟΚ, ενώ κράτησαν και τον 1 βαθμό αντί 0 της ΑΕΚ στη “μάχη” των πλέι οφ με μία αγωνιστική να απομένει.


Ο “δικέφαλος” κυριάρχησε στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ο Ατρόμητος από το 25΄ μέχρι το 65΄ ακολούθησε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων. Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά και στο δεύτερο μέρος, με τους “κυανόλευκους” να ισορροπούν σταδιακά το ματς και την ισοπαλία να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.


Τα πλάνα των δύο τεχνικών
Στο 4-3-3 του Κωστένογλου, ο Κωνσταντόπουλος ήταν στο τέρμα, με τον Γεωργέα δεξιά, τον Καράμπελα αριστερά και τους Μανωλά, Μπουγαΐδη στο κέντρο της άμυνας. Μάκος, Καφές και Χοσέ Κάρλος ήταν οι τρεις στον χώρο του κέντρου και οι Λεονάρντο, Κλωναρίδης, Μπέλεκ στην επίθεση.


Στην 11άδα του Ατρόμητου από την άλλη, ο Δώνης δεν επεφύλασσε εκπλήξεις, με τον Ιτάνζ να παραμένει στην εστία, τους Σκόνδρα (δεξιά), Γιαννούλη (αριστερά) στα μπακ και δίδυμο στα μετόπισθεν τους Φυτανίδη, Τόμας. Μπάλλας, Ιγκλέσιας και Δημούτσος ήταν η τριάδα στη μεσαία γραμμή, με τους Μπρίτο και Τάτο πίσω απ’ τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου.


Οριακή υπεροχή
Το παιχνίδι είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τον Ατρόμητο να δείχνει ότι πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά. Από το 20΄ και μετά, ωστόσο, η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου έψαξε το γκολ. Ο Φυτανίδης σταμάτησε τον Κάρλος στο 31΄ και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ ο Ισπανός ήταν πρωταγωνιστής και στη μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στα πρώτα 45΄. Μετά από φάση διαρκείας στο 40΄, ο Κάρλος σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με τον Ιτάνζ να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή απόκρουση και να κρατάει το 0-0.


Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί από τις πτέρυγες κυρίως με τον Κλωναρίδη, αλλά και με τον Λεονάρντο. Την ίδια ώρα, οι Περιστεριώτες προτίμησαν ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων και είχαν δύο καλές ευκαιρίες. Ο “συνήθης ύποπτος”, Μήτρογλου, σούταρε άουτ από καλές θέσεις στο 32′ και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ στη δεύτερη περίπτωση ο Τάτος περιμένε δίπλα του αμαρκάριστος.


Ισοπαλία και στα δοκάρια
Η ΑΕΚ κυριάρχησε και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Ο Κλωναρίδης στο 46′ έχασε την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ στο 52′ οι “κιτρινόμαυροι” άγγιξαν το 1-0 με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι μετά την κεφαλιά του Μανωλά. Με την πάροδο του χρόνου ο Ατρόμητος πήρε χώρο και στο 71′ απάντησε στις ευκαιρίες και τα δοκάρια.


Ο Μήτρογλου από διαγώνια θέση στη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κωνσταντόπουλου, ο οποίος απομάκρυνε στη συνέχεια με τα πόδια. Ο Δώνης “φρεσκάρισε” την 11άδα και οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί στα τελευταία λεπτά. Ήταν, όμως, το ίδιο άστοχοι, με τον Μήτρογλου να αποδεικνύεται μοιραίος για την ομάδα του Περιστερίου, καθώς σπατάλησε τις περισσότερες ευκαιρίες.


Το 0-0 δεν άλλαξε ποτέ στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τη “λευκή” ισοπαλία να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους. Η ΑΕΚ που είχε τις ευκαιρίες να πάρει τους τρεις βαθμούς, έμεινε στην πέμπτη θέση και με βαθμολογικό μειονέκτημα έναντι του αντιπάλου της και ενόψει των πλέι οφ.


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 29η
Αγώνας: ΑΕΚ-Ατρόμητος
Γήπεδο: Τρίπολης
Διαιτητής:
Βοηθοί:


Οι συνθέσεις:


ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καφές, Μανωλάς,Μπουγαΐδης, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Μάκος, Καράμπελας, Γεωργέας, Κλωναρίδης

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Τάτος, Μπρίτο, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Μήτρογλου


Η εξέλιξη του αγώνα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.