Ρούντι: «Δύσκολη έδρα το ΟΑΚΑ»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ υπογράμμισε πως το ΟΑΚΑ είναι μια από τις δυσκολότερες έδρες στην Ευρώπη και συμπλήρωσε πως περιμένει σκληρές «μάχες» στη σειρά των αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ υπογράμμισε πως το ΟΑΚΑ είναι μια από τις δυσκολότερες έδρες στην Ευρώπη και συμπλήρωσε πως περιμένει σκληρές «μάχες» στη σειρά των αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο Ισπανός γκαρντ τόνισε πως το σημαντικότερο ματς της σειράς θα είναι το πρώτο. 

Αρχικά, ο Ρούντι Φερνάντεθ υπογράμμισε: «Θα είναι μια πολύ σκληρή σειρά από όλες τις απόψεις. Πρώτον, από πλευράς ατμόσφαιρας, το ΟΑΚΑ είναι από τις πιο δύσκολες έδρες που μπορείς να παίξεις. Ο Παναθηναϊκός με ώθηση από το κοινό του παίζει πολύ δυνατά και επιθετικά, με πολλές αλλαγές και αυτό δεν μας βοηθά. Όμως προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για τους αγώνες αυτούς και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τα ατού μας».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός παίκτης συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό. Αν κάνουμε την έκπληξη, έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στη Μαδρίτη τουλάχιστον με μια νίκη για να φτάσουμε στο Final 4. Είναι μια σειρά στην οποία θα χρειαστεί σκληρός χαρακτήρας και να μην επηρεαστούμε από ό,τι γίνει στην κερκίδα. Το θετικό είναι πως έχουμε πολλούς παίκτες που δεν κάνουν πίσω σε τέτοιες συνθήκες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.