Μπόγρης: Ομπράντοβιτς ο καλύτερος

Το εγκώμιο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έπλεξε ο Γιώργος Μπόγρης.

Το εγκώμιο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έπλεξε ο Γιώργος Μπόγρης. Ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού και νυν του Άρη κλήθηκε να μιλήσει για τα όσα «πήρε» από τον «Ζοτς» χαρακτηρίζοντας τον ως τον «καλύτερο» και δη για να προσδώσει στους παίκτες του τη νοοτροπία του νικητή.

Κι όλα αυτά μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup για την επικείμενη αναμέτρηση των «κιτρίνων» με την Κίμκι. Η ερώτηση που του τέθηκε αναφερόταν στο τι ήταν εκείνο που πήρε από τον -κατά πολλούς- κορυφαίο Ευρωπαίο τεχνικό ,Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά από δύο χρόνια συνεργασίας μαζί του. «Είναι δύσκολο να πω, αλλά θα έλεγα ότι είναι η πνευματική ετοιμότητα για να νικάς σημαντικά ματς και να κερδίζεις τίτλους. Αν θέλεις να γίνεις μπασκετμπολίστας θα πρέπει να σκέφτεσαι το μπάσκετ για 24 ώρες το 24ωρο. Πρέπει να προετοιμάζεις τον εαυτό σου για να κερδίζει. Είναι ο καλύτερος σε αυτό. Με έμαθε πως να προετοιμάζω τον εαυτό μου, σε όλα τα επίπεδα και στο πως να αντιμετωπίζεις ένα παιχνίδι. Είναι ένα εκπληκτικό τεχνικό δίδυμο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης», ήταν η απάντηση του.

Βέβαια, από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην ομάδα του και ξεκαθάρισε πως η υπόθεση πρόκριση μπορεί να μην είναι ανέφικτη, αλλά δεν είναι και εύκολη. «Θα είναι δύσκολο για εμάς να προκριθούμε. Θα το προσπαθήσουμε βέβαια, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Θα δώσουμε το 100% στα επόμενα δύο ματς και ότι είναι να γίνει, ας γίνει», τόνισε. Παράλληλα, εξήγησε ότι το αυριανό παιχνίδι με την Κίμκι είναι πολύ δύσκολο, καθώς «νομίζω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση. Θα είναι μεγάλη έκπληξη για μένα αν τελικά η Κίμκι δεν κερδίσει φέτος το Eurocup. Είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Μου αρέσει ο κόουτς που έχουν (σ.σ. Ρίμας Κουρτινάιτις). Συνεργαστήκαμε στο σάμερ καμπ του Τρεβίζο και ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για μένα. Αν θέλουμε να κερδίσουμε την Κίμκι θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ακολουθώντας ότι μας πουν οι προπονητές μας. Αν το κάνουμε αυτό τότε θα έχουμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.