“Ο πατέρας μου με έβαζε να παίζω με το αριστερό!” (video)

Σε μια φοβερή αποκάλυψη προέβη ο Κέβιν Άντερσον μετά την επική πρόκριση του στον τελικό του Γουίμπλεντον.

Ο Νοτιοαφρικανός τενίστας, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει έναν απίθανο πόντο ενώ είχε πέσει στο έδαφος και κατάφερε ένα χτύπημα με το (κακό) αριστερό του χέρι, αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός ο πατέρας του τον έβαζε να προπονείται με το αριστερό χέρι μετά από μια επέμβαση που είχε κάνει στο δεξί! 

Κατά τα άλλα  ο Άντερσον αποθέωσε τον φίλο και αντίπαλο του Τζον Ίσνερ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των grand slams. 

Αναλυτικά:

Για τα συναισθήματά του μετά την πρόκριση:
“Δεν ξέρω τι να πω αυτή τη στιγμή. Το να παίζεις τόση ώρα υπό αυτές τις συνθήκες ήταν σκληρό και για τους δυο μας. Στο τέλος αισθάνεσαι ότι είμαστε δύο ισάξιοι αντίπαλοι και ότι το παιχνίδι θα πρέπει να λήξει ισόπαλο. Κάποιος πρέπει να κερδίσει. Ο Τζον είναι εξαιρετικό παιδί και πραγματικά μπορώ να καταλάβω πως αισθάνεται. Έχω βρεθεί στην πλευρά του ηττημένου, δεν ξέρω πως μπορείς να το καταπιείς κάτι τέτοιο, να παίζεις τόση ώρα και να μην τα καταφέρνεις. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, το να περνάς κάτι τέτοιο είναι πραγματικά ξεχωριστό”. 

Για την ανταγωνιστικότητα ενός παιχνιδιού με ένα φίλο και αντίπαλο επί 14 χρόνια όπως ο Ίσνερ:
“Ο Τζόν είναι φοβερό παιδί. Για να είμαι ειλικρινής, με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου, με έσπρωξε να γίνω καλύτερος. Είχε μια εξαιρετική καριέρα και οι δικές του επιτυχίες ήταν αυτές που με προκαλούσαν να πιέσω τον εαυτό μου ακόμα πιο πολύ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια για ένα εξαιρετικό τουρνουά”. 

Για τον απίστευτο πόντο που πέτυχε ενώ είχε πέσει κάτω: 

“Ναι, χαμογελώ όταν το σκέφτομαι. Σε εκείνο το σημείο προσπαθείς να κάνεις ότι μπορείς, παλεύεις. Το μόνο που σκέφτηκα είναι “σήκω πάνω”. Έχω χτυπήσει αρκετές μπάλες με το αριστερό στην καριέρα μου, όταν έκανα χειρουργείο μικρός και ο πατέρας μου με έβαζε να παίζω με το αριστερό χέρι! Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάτι τέτοιο θα μου χρησίμευε σε αυτή την ηλικία, σε αυτό το σημείο στην καριέρα μου. Προφανώς αυτός ήταν ένας κρίσιμος πόντος στο τέλος”. 

Για το πως θα προσπαθήσει να ξεκουραστεί εν΄ όψει τελικού:

“Είναι δύσκολο. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω το κανονικό μου πρωτόκολλο. Ειλικρινά ελπίζω πως το αποψινό είναι μια ένδειξη ότι τα Grand Slams πρέπει να αλλάξουν. Αυτός το σύστημα διεξαγωγής με το πέμπτο σετ σε αναγκάζει να παίζεις τόση ώρα… Έχει ξανασυμβεί στον Τζον ξανά, έχει ξαναπαίξει τόση ώρα. Ελπίζω ότι θα πρέπει να εξετάσουμε το θέμα. Την ίδια στιγμή, είμαι στον τελικό και θα πρέπει να κάνω το καλύτερο που μπορώ στην αποθεραπεία μου και να προσπαθήσω να είμαι όσο πιο φρέσκος μπορώ. Ναδάλ και Τζόκοβιτς δεν χρειάζονται συστάσεις, για μένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.