Oι δηλώσεις συμμετοχής για το αναπτυξιακό της Μαγκουφάνας

Ένα ακόμα τουρνουά στην Αθήνα θα δώσει τη συνέχεια στα αναπτυξιακά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Ένα ακόμα τουρνουά στην Αθήνα θα δώσει τη συνέχεια στα αναπτυξιακά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Είναι το ανοιχτό πρωτάθλημα της Αθλητικής Ένωσης Αθηνά Μαγκουφάνας 2004, το οποίο θα διεξαχθεί στο δηµοτικό γυµναστήριο Πεύκης (Συνταγµατάρχου ∆αβάκη και Σάκη Καράγιωργα) στις 30 και 31 Ιανουαρίου. Το σωματείο κάνει τη συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση για 2η χρονιά στη σειρά σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το ΠΕ.Α.Π. δήµου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Οι δηλώσεις συμμετοχής, που όπως πάντα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (http://entries.httf.gr) έχουν αρχίσει από τη Δευτέρα και ολοκληρώνονται την Κυριακή. Έχουν προκηρυχθεί οι κατηγορίες Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παµπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παµπαίδων-μίνι παγκορασίδων.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 25 ευρώ για κάθε αθλητή και αθλήτρια. Η κλήρωση των γκρουπ θα γίνει την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

* H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε τους αθλητές και τις αθλήτριες απ’ όλα τα σπορ, που αποτελούν την Προολυμπιακή ομάδα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Ρίο 2016». Τη σχετική εισήγηση έκανε η Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας και η Ολομέλεια της Ε.Ο.Ε. την ενέκρινε ομόφωνα. Από την επιτραπέζια αντισφαίριση είναι στην Προολυμπιακή ομάδα οι: Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Κώστας Παπαγεωργίου και Κατερίνα Τόλιου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.