Στραματσόνι: “Δεν είμαι μάγος…” (video)

Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο Παναθηναϊκός, ο Αντρέα Στραματσόνι παραμένει αισιόδοξος και όπως λέει στο novasports.gr : "στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο Παναθηναϊκός, ο Αντρέα Στραματσόνι παραμένει αισιόδοξος και όπως λέει στο novasports.gr : “στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”. 

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στον Νίκο Τζουάννη για τις προσδοκίες που έχει για τη νέα χρονιά, θέτει στόχο Ευρώπης και Κυπέλλου, ενώ αναφέρεται τόσο στην απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ, όσο και στις κινήσεις που αναμένεται να κάνει η ομάδα του στο μεταγραφικό παζάρι, επισημαίνοντας πως: “θέλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα και θα το προσπαθήσουμε αν είναι δυνατό. Δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτες απλά για να τους αποκτήσουμε, αλλά θέλουμε να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα”. 

Παράλληλα ο Στραματσόνι σχολιάζει το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ενώ μιλάει στο novasports.gr και για τις εισηγήσεις που έχει κάνει για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο, όμως πρέπει να πάρω τις αποφάσεις μου για το καλό του Παναθηναϊκού, της ομάδας μου και του εαυτού μου. Γιατί θέλω μόνο να κερδίζουμε”. 

Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την αποκλειστική συνέντευξη του Αντρέα Στραματσόνι στο βίντεο του novasports.gr. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.