Τελευταία στιγμή για Μπεκιάρη, Ασλανίδη

Μετ' εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αναγέννησης Επανομής για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής απέναντι στη Βέροια.

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αναγέννησης Επανομής για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής απέναντι στη Βέροια.

Ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης είδε τους Παναγιώτη Μπεκιάρη και Δημήτρη Ασλανίδη, δυο βασικότατα στελέχη της μεσαίας γραμμής, να αισθάνονται ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμφότεροι γυμνάστηκαν ατομικά και η συμμετοχή τους σε αποστολή και ενδεκάδα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Εκτός μάχης βεβαίως παραμένει και ο τιμωρημένος Απόστολος Παπαζούδης. Στην 21μελή αποστολή μετέχουν οι Φιρινίδης, Ταταρίδης, Παγώνης, Μαυροματίδης, Γεωργίου, Πεχλιβανίδης, Καρλάο, Κουρδάκης, Καραμανλής, Κάτσε, Ασλανίδης, Κουλίδης, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης, Μπεκιάρης, Πολίτης, Μπαλασάς, Γκέσιος, Καραγιάννης, Δεινόπαπας και Τράκις, ενώ λίγο πριν από τη σέντρα θα «κοπούν» οι τρεις από την τελική 18άδα.

Η Αναγέννηση θα επιχειρήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα από τα βασικά φαβορί για την άνοδο και πριν τα επόμενα δύσκολα ματς, με Πιερικό και Λάρισα. Ο Βοσνιάδης σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με τους Βεροιώτες τόνισε: «Η Βέροια είναι το φαβορί, όμως εμείς θα τα δώσουμε όλα για να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παίζουμε στην έδρα μας και οφείλουμε να μπούμε στο ματς όπως πρέπει, αν θέλουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς και να έχει αξία ο πόντος που αποσπάσαμε στα Μέγαρα. Έχουμε κάποια προβλήματα αλλά τα κενά μπορούν να αναπληρώνονται και παραμένουμε ψύχραιμοι».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.