Στη λίστα της Έμπολι ο Αντέι

Δυσκολεύει η περίπτωση του Λούκα Αντέι για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιταλός αμυντικός φέρεται να βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα και της Έμπολι.

Δυσκολεύει η περίπτωση του Λούκα Αντέι για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιταλός αμυντικός φέρεται να βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα και της Έμπολι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ιταλική ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του 23χρονου ποδοσφαιριστή της Σασουόλο, κάτι που δυσκολεύει τα πλάνα των «πράσινων» για τον δανεισμό του, έως το τέλος της εφετινής σεζόν. Ο Αντέι προορίζονταν από τον Αντρέα Στραματσιόνι για την αντικατάσταση του Σέρχιο Σάντσεθ, κατά το διάστημα, που ο Ισπανός αμυντικός θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και των Κάρπι και Ελλάς Βερόνα. Την ίδια στιγμή, οι «πράσινοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι σε τυχόν «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του νεαρού Ιταλού. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες γτια την απόκτηση του Λούκας Εβαντζελίστα από την Ουντινέζε. Οι «πράσινοι» προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα, για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες. Η διοίκηση της Ουντινέζε παραχωρεί τον παίκτη μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι με το οποίο δε συμφωνούν οι «πράσινοι». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.