Σαχσανίδης: Θέλουμε τη νίκη με Παναθηναϊκό (vid)

Ο Φίλιππος Σαχσανίδης μίλησε στο Novasports και στον Ευγένιο Δαρδαλιάρα για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό και για το φετινό στόχο των Κρητικών...

Ο Φίλιππος Σαχσανίδης μίλησε στο Novasports και στον Ευγένιο Δαρδαλιάρα για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό και για το φετινό στόχο των Κρητικών… 

“Όταν παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι, με μία μεγάλη ομάδα θέλεις να νικήσεις. Εμείς έχουμε ένα λόγο παραπάνω γιατί έχουμε άσχημα αποτελέσματα στη σειρά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να νικήσουμε τον αγώνα.

Δεν νομίζω η ομάδα να έχει πρόβλημα για την παραμονή. Εχουμε τόσο καλά αποτελέσματα γενικά στο πρωτάθλημα και θέλουμε να τα συνεχίσουμε. Δεν μπορεί με τρία, τέσσερα αποτελέσματα να βγει αρνητική εικόνα για την ομάδα. Είμαστε καλοί, μας λείπει το γκολ και πιστεύω πως θα το βρούμε.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τους βαθμούς για το πρωτάθλημα, αλλά αν εμείς μείνουμε συγκεντρωμένοι θα μπορέσουμε να τον “χτυπήσουμε”.

Οι βλέψεις μας είναι προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Κοιτάμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.