Ορμπάιθ: «Άξια στην κορυφή»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εφετινή πορεία του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις, εμφανίστηκε ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εφετινή πορεία του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις, εμφανίστηκε ο Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο Ισπανός μέσος των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε πως η ομάδα του βρίσκεται δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας, βάση της εικόνας που έχει παρουσιάσει στο πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Ορμπάιθ τόνισε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»: «Η ομάδα είναι πάνω από όλους μας. Παίξαμε πολύ καλά, αυτό είναι το θέμα και όχι τι έκανα εγώ. Εφόσον κερδίζουμε είναι όλα καλά. Αυτό είναι το θέμα για μένα. Χαίρομαι να υπάρχει η γνώμη για μένα, ότι έπαιξα καλά, αλλά αν δεν κερδίζει η ομάδα δεν έχει αξία».

Και συμπλήρωσε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Είχαμε ευκαιρίες. Μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Όμως είμαστε ικανοποιημένοι έστω και με 1-0. Θα πάμε τώρα στην Κρήτη για να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε πόσο δύσκολα θα είναι εκεί. Είναι δυνατή έδρα, θα πάμε όμως για να κερδίσουμε. Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε και το Κύπελλο για να κάνουμε το νταμπλ».

Επίσης, ο έμπειρος μέσος τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό: «Είμαστε ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό και πήραμε μια σημαντική νίκη που έδωσε χαρά σε όλους μας. Το δικαιούμασταν με βάση την εικόνα του αγώνα (σ.σ. εννοεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), δεν χωράει αμφιβολία».

Τέλος, ο Ορμπάιθ τόνισε: «Η βαθμολογία λέει την αλήθεια, δεν λέει ψέματα. Είμαστε καλύτεροι και δικαίως βρισκόμαστε στην κορυφή και ετοιμαζόμαστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.