Αρχίζουν αποχή οι οργανωμένοι!

Αποχή από τους αγώνες της Νίκης Βόλου θα αρχίσουν από την Τετάρτη και το παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, οι σύνδεσμοι των οργανωμένων φίλων της ομάδας της Μαγνησίας!

Αποχή από τους αγώνες της Νίκης Βόλου θα αρχίσουν από την Τετάρτη και το παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, οι σύνδεσμοι των οργανωμένων φίλων της ομάδας της Μαγνησίας!

Οι οπαδοί των «κυανόλευκων» είναι έντονα δυσαρεστημένοι με την κατάσταση που επικρατεί και με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ασκούν οξεία κριτική στους μετόχους, τους οποίους -μεταξύ άλλων- κατηγορούν και για την παραίτηση του Γιώργου Δαλούκα.

Στην ανακοίνωση τονίζεται:
«Κύριοι. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.
Η οργή και η αγανάκτηση μας έχει ξεπεράσει τα όρια της. Εδώ και αρκετά χρόνια καθημερινά χάναμε τον ύπνο μας και χαλάγαμε την ψυχολογία μας γιατί πονάγαμε και αρρωσταίναμε με την ομάδα μας, την ομάδα της καρδιάς μας, τη Νίκη Βόλου. Την ομάδα που δίδαξε από το 1924 ήθος και αξιοπρέπεια, κάτι το οποίο εσείς το είχατε ξεχάσει. Πατούσατε πάνω στην αγάπη μας και την καψούρα μας για τη Νίκη και μας χρησιμοποιήσατε σαν να ήμασταν τα στρατιωτάκια σας σε παιχνίδι στρατηγικής.
Μας σερβίρατε όλα αυτά τα χρόνια το γνωστό παραμύθι το οποίο ήρθε η ώρα να λάβει τέλος. Το παραμύθι αυτό θα το τελειώσουμε εμείς οι οπαδοί της Νίκης, εμείς που όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν δίπλα της στις χαρές και στις λύπες, ακόμα και αρκετές φορές που ξέραμε ότι δεν κάναμε το σωστό. Ήμασταν εκεί μόνο και μόνο για την ομάδα και για κανέναν άλλο λόγο.
Πιστεύουμε ότι πλέον όλος ο κόσμος έχει καταλάβει τι γίνονταν και τι γίνεται στην ομάδα τόσα χρόνια και βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Έχουμε καταλάβει πλέον γιατί η ομάδα τόσα χρόνια βολοδέρνει στη Γ εθνική. Ήρθε ο καιρός λοιπόν να χάσετε εσείς τον ύπνο σας και η ομάδα μας να ανασάνει επιτέλους, όπως και όλος ο κόσμος της Νίκης που τόσα χρόνια μόνο πίκρες έχει πάρει.
Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και την ‘εξαναγκαστική’ παραίτηση του Δαλούκα, αποφασίσαμε από εδώ και στο εξής να μη σας δώσουμε ούτε μισό ευρώ απλά γιατί δεν μας εκφράζετε και πιστεύουμε πως δεν είστε σε θέση να ηγηθείτε εσείς στην Νίκη Βόλου.
Στην ομάδα που έχει γράψει ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και εσείς γράψατε τη μαύρη της σελίδα σε αυτό και για να γίνουμε πιο σαφείς δεν θέλουμε να ξαναδούμε στο γήπεδο της Νίκης και γενικά στη Νίκη Βόλου τις διοικήσεις (προέδρους-αντιπροέδρους-γενικούς αρχηγούς και μέλη των Δ.Σ.) και τους μετόχους, που μόνο μέτοχοι μιας Α.Ε. δεν ήταν, των τελευταίων ετών.
Είστε αποτυχημένοι κύριοι και ανεπιθύμητοι στη Νέα Ιωνία, στον κόσμο της Νίκης και στη συνείδηση του. Το μόνο που καταφέρατε όλα αυτά τα χρόνια ήταν να μεγαλώσετε το μίσος μας προς εσάς.
Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε προς όλους αυτούς που ‘αφιλοκερδώς’ βοηθάνε προς αυτή την κατεύθυνση για επιστροφή των παλιών παραγόντων-φαντασμάτων στην ομάδα, ότι θα μας βρούνε απέναντι τους και κατηγορηματικά αντίθετους προς αυτούς. Επιτέλους οι μάσκες που φορούσατε πέσανε και αποκαλύφθηκε το πραγματικό σας πρόσωπο, απέναντι σε εμάς που πονάμε για την ομάδα αλλά κυρίως στην ίδια την ομάδα.
Από το ματς της Τετάρτης κιόλας, καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο που δεν τρώει άλλο παραμύθι να συμπορευτεί μαζί μας στον αγώνα μας. Καλούμε τον κόσμο σε αποχή και ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο. Αδέρφια, άλλο αίμα δεν θα μας ρουφήξουνε, ούτε ευρώ στις τσέπες τους. Μη τους δίνετε αυτή την χαρά.
ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!
BLUE CLUB, BLUE ANGELS, ΘΥΡΑ 3 VOLOS CLUB».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.