Τσάκας: “Αραβας ο επενδυτής”

Ο Βλάσης Τσάκας αποκάλυψε ότι τα 15 εκ ευρώ που τοποθετήθηκαν στην Τράπεζα Πειραιώς για τον Παναθηναϊκό προέρχονται από Άραβα επενδυτή.

Ο Βλάσης Τσάκας αποκάλυψε ότι τα 15 εκ ευρώ που τοποθετήθηκαν στην Τράπεζα Πειραιώς για τον Παναθηναϊκό προέρχονται από Άραβα επενδυτή. Μιλώντας στον Sentra-Fm ο κ. Τσάκας είπε οτι ο επενδυτής επιθυμεί να καλύψει όλη την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

«Εντολοδόχος δικών μας συμφερόντων είνιαι η κυπριακή εταιρεία, που μεσολάβησε ώστε να μην αποκαλυφθεί το όνομα του επενδυτή μέχρι να τελειώσει η συμφωνία. Το deal είναι σε εξέλιξη», δηλωσε ο Καβαλιώτης μάνατζερ.

Τα 15 εκ ευρω δεν έχουν κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό. Ωστόσο, το επίσημο έγγραφο, στο οποίο η κυπριακή εταιρεία γνωστοποιεί την απόφασή της λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τις τράπεζες.

Ο Τσάκας δήλωσε ακόμη: «Δεν προλαβαίνουμε να πάμε ως μεγαλομέτοχοι την Παρασκευή. Θέλουμε ο Άραβας επενδυτής να είναι παρών στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό. Μόλις υπάρξει οριστική συμφωνία θα ανακοινωθεί το όνομά του. Δεν είναι κανένα από αυτά που έχουν γραφτεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.