Ο Προτό θα είναι δίπλα του…

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τον Σίλβιο Προτό, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Παθιάστηκε με τον Ολυμπιακό από την πρώτη ημέρα που “έριξε” άγκυρα στο Λιμάνι. Αν και στην αρχή είχε το ρόλο του αναπληρωματικού, έδειξε από νωρίς πως διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα για να μεταφέρει την πολύτιμη εμπειρία του στα αποδυτήρια. Στην πορεία της περιόδου, ο Σίλβιο Προτό καθιερώθηκε κάτω από την εστία και έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων των «ερυθρόλευκων». Σε μία σεζόν όπου η αμυντική λειτουργία εμφάνισε σημαντικά προβλήματα, ο Βέλγος αγαπήθηκε από την πάντα απαιτητική εξέδρα. Αναμφίβολα, ο κόσμος έχει αλάθητο κριτήριο.

Το πάθος του ξεχειλίζει σε κάθε αγώνα. Ζει τις στιγμές και πανηγυρίζει έντονα τα γκολ του Ολυμπιακού. Όταν ο Βρουσάι πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, έκανε σπριντ από την εστία για να βρεθεί κοντά στον νεαρό επιθετικό και να του απονείμει τα εύσημα. Στη διάρκεια του αγώνα, οι φωνές του για να κατευθύνει την άμυνα φθάνουν έως τα «ορεινά» της εξέδρας. Χωρίς ίχνος υπερβολής, η συμπεριφορά  του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων αποτελεί παράδειγμα για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Κάθε ομάδα και δη ο Ολυμπιακός των αυξημένων απαιτήσεων, έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές με το επίπεδο του Προτό. Το καλοκαίρι, αναμένεται να έχει δίπλα του τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά στον Ατρόμητο. Έχουμε τη βεβαιότητα πως σε περίπτωση κατά την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς επιλέξει τον Γιαννιώτη ως βασικό γκολκίπερ της επόμενης σεζόν, ο Προτό θα είναι δίπλα του για να τον υποστηρίξει στη δύσκολη προσπάθεια καθιέρωσης κάτω από την εστία των «Πειραιωτών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.