Περπέρογλου: «Επιθυμία μας να πάμε ξανά στο φάιναλ φορ»

Ο Στράτος Περπέρογλου ενημέρωσε το προσωπικό blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι επιθυμία των «πρασίνων» είναι η πρόκρισή τους στο φετινό φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Στράτος Περπέρογλου ενημέρωσε το προσωπικό blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι επιθυμία των «πρασίνων» είναι η πρόκρισή τους στο φετινό φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης. Παράλληλα, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού επισήμανε ότι στόχος της ομάδας είναι να επιδιορθωθεί η ζημιά από την εντός έδρας ήττα από την Ούνιξ.

Ο Περπέρογλου τόνισε μεταξύ άλλων «Πρέπει να πω ότι είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που πλέον μου δόθηκε η άδεια να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Η αρχή της σεζόν ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, από τη στιγμή που δεν αγωνιζόμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα δεν είναι εύκολο να προσαρμοστώ και να μπορώ να αγωνιστώ στον ίδιο ρυθμό. Είναι δύσκολο να βρεις τον ρυθμό σου. Αλλά μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι προσπαθώ να κάνω το προσωπικό μου comeback μέσα από την προπόνηση και τα παιχνίδια, με σκοπό να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

    Ξέρουμε ότι η φετινή χρονιά είναι διαφορετική. Πέρσι πολλοί αμφέβαλλαν για την ομάδα μου. Έλεγαν συνέχεια ότι δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί όπως κάποτε, αλλά αποδείχτηκε ότι έκαναν λάθος, αφού στο τέλος κατακτήσαμε το τρόπαιο. Αυτή η χρονιά είναι διαφορετική. Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα εξελιχθεί. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε, αλλά ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικά, όπως το να είμαστε στην καλύτερή μας φόρμα την πιο κατάλληλη στιγμή.

    Έχουμε ήδη ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο Top 16, μια ήττα που δεν θέλαμε στην έδρα μας. Μας έχει βάλει σε δύσκολη θέση και τώρα ξέρουμε ότι πρέπει να επιδιορθώσουμε τη ζημιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Εχουμε υπάρξει και πριν, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Εμείς απλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο επόμενο παιχνίδι.

    Ο προπονητής μας, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είπε μετά τη νίκη μας στο Μιλάνο κατά της Αρμάνι ότι “τίποτα δεν έχει τελειώσει”. Μπορούμε να πούμε το ίδιο μετά την απώλεια μας στο ΟΑΚΑ εναντίον της Ούνιξ Καζάν: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”.

    Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και πιστεύω ότι εξαρτάται από εμάς. Μπορούμε να επιτύχουμε το στόχο μας. Μπορούμε να το κάνουμε το σωστό.

    Ξέρουμε ως γεγονός ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στους “16”. Πριν από δύο χρόνια είχαμε αποκλειστεί, παρά το γεγονός ότι ήμασταν σε ένα γκρουπ που υποτίθεται ότι ήταν εύκολο. Όταν φτάνεις στους “16”, πρέπει να έχεις κατά νου ότι όλες οι ομάδες θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα και έχουν ως στόχο να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

    Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο τώρα, ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Μπαρτσελόνα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Σιένα και πολλές άλλες… Η Ευρωλίγκα είναι μια ανταγωνιστική διοργάνωση. Η επιθυμία μας είναι να πάμε για ακόμα μια φορά στο φάιναλ φορ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.