Στους Ατλάντα Χοκς ο Λόιντ Πιρς

Ο Λόιντ Πιρς είναι ο εκλεκτός της διοίκηση της Ατλάντα Χοκς για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/05/2018 • 20:26
Ο Λόιντ Πιρς
  • shares
Ο Λόιντ Πιρς είναι ο εκλεκτός της διοίκηση της Ατλάντα Χοκς για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πιρς εργάζονταν στους Φιλαδέλφεια 76ερς ως βοηθός και πλέον θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει ως πρώτος προπονητής στο ΝΒΑ. Ο ίδιος δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Χαρακτηριστικά, ο Πιρς δήλωσε: «Είναι μία μέρα για την οποία δούλευα εδώ και πολύ καιρό και αποτελεί τιμή για μένα να είμαι ο πρώτος προπονητής των Ατλάντα Χοκς. Μετά τις συζητήσεις που είχα με τη διοίκηση κατάλαβα ξεκάθαρα ότι έχουν τη δέσμευση να μετατρέψουν αυτή την ομάδα σε οργανισμό-μοντέλο. Αυτή η ευκαιρία ταιριάζει απόλυτα σε μένα και ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51