Σκόνδρας: «Δείξαμε ψυχή στην Τούμπα»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου υπογράμμισε πως η ομάδα του έδειξε πως έχει ψυχικά αποθέματα στο ματς της Τούμπας και αναφέρθηκε στην συνέχεια της ομάδας του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Σκόνδρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το γκόλ του Φυτανίδη στο 90′:
«Στην αρχή πιστεύαμε ότι δεν θα πήγαινε για γκόλ, έτσι φαινόταν τουλάχιστον αλλά δεν είχε και άλλη επιλογή. Τέλος καλά όμως. Θέλω να τον συγχαρώ για το γκόλ που έβαλε. Από εκεί και πέρα είχαμε πολλές δυνάμεις μέχρι και την παράταση. Αυτό δείχνει πόσο πολύ το θέλαμε. Καταφέραμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκόλ και στην δεύτερη παράταση έστω και με κόντρα αέρα κρατήσαμε το σκορ» .

Για το αν το παιχνίδι πήγε όπως το ήθελαν με βάση και την τακτική:
«Και να μην έμπαινε το γκόλ του Φυτανίδη πιστεύω ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από θέμα τακτικής.Το γκόλ του Λίνο που ξεκίνησε από ενέργεια του Σαλπιγγίδη από ότι μου είπαν ήταν οφσάιντ. Το γκόλ -πέναλντι μας έκοψε τα πόδια, από εκεί και πέρα εμείς είχαμε καλή ψυχολογία. Στο τελευταίο λεπτό πιέζαμε για να βάλουμε γκόλ όπως και έγινε. Τακτικά πιστεύω υπήρχε η κούραση γιατί είχαμε αγώνα την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, αλλά θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλοί».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε λίγες ήμερες:
«Έχουμε καλή φυσική κατάσταση όμως η κούραση υπάρχει. Πιστεύω ότι με σωστή τακτική και αν διαχειριστείς σωστά το παιχνίδι όλα αυτά τα προσπερνάς».

Για το αν επηρεάστηκε μετά το γκολ του ΠΑΟΚ:
« Βασικά μόλις δεχθήκαμε το γκόλ ο ΠΑΟΚ δεν έκανε άλλη φάση, από την πλευρά μας εμείς ήμασταν σωστοί αμυντικά. Το θέμα είναι πως θα βάζαμε εμείς γκόλ γιατί όσο περνούσε ο χρόνος υπήρχε ένα άγχος. Έπρεπε να πάμε στην παράταση αυτό ήταν ο στόχος μας».

Για το ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Ατρόμητος είχει χάσει με σκόρ 1-0:
«Κατά κάποιο τρόπο αυτά τα παιχνίδια θέλουν σοβαρότητα και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Για το γκολ που δεχτήκαμε με τον ΠΑΟΚ δεν φταίγαμε εμείς αλλά ο επόπτης. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι, καταφέραμε να βάλουμε γκολ και μετά ήρθε η παράταση».

Για το ότι χρήζουν τον Ατρόμητο φαβορί στο κύπελλο και εάν τον ανησυχεί:
«Όχι δεν με ανησυχεί γιατί και εμείς όσο και ο προπονητής θεωρούμε σοβαρούς όλους τους αντίπαλους, είτε μπορεί να παίζουμε με τον Αστέρα Τρίπολης είτε με την Δόξα Δράμας ή ακόμη και με τις τρεις Αθηναϊκές ομάδες(ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, και ΑΕΚ)».

Για το αν η ομάδα του θα καταφέρει να φτάσει για 2η συνεχόμενη φορά σε τελικό κυπέλλου:
« Σίγουρα θα είναι είναι ένα πολύ μεγάλο πράγμα για μια ομάδα που δεν είναι από τις μεγάλες του πρωταθλήματος να φτάσει μέχρι τον τελικό και ειδικά άμα μπούμε και στα play-off».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα τελειώσει την χρονιά πρώτος:
«Έχει το προβάδισμα αλλά μέχρι τέλος είναι ακόμη πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν νομίζω να το πάρει τόσο εύκολα».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να μπει στα play-off:
«Ανάλογα την σοβαρότητα μας και το πώς θα διαχειριστούμε τα παιχνίδια Έχουμε καλή ομάδα αλλά δεν πρέπει να καθησυχαστούμε στο ότι περάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και αποκλείσαμε ομάδες σαν τον Άρη και τον ΠΑΟΚ .Πρέπει να δείξουμε σοβαροί και στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα μπούμε στα play-off»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.