Φαν Χάαλ: «Χαζή η κίτρινη του Μάτα»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την αποβολή του Χουάν Μάτα και υπογράμμισε πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την αποβολή του Χουάν Μάτα και υπογράμμισε πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε πως η κόκκινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης και αυτό ήταν καταλυτικό για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο Φαν Χάαλ τόνισε: «Η πρώτη είναι πολύ χαζή κίτρινη… Τότε είναι που πρέπει να έχεις επίγνωση της κατάστασης και να προσέχεις. Ο διαιτητής μπορεί ανά πάσα στιγμή στη συνέχεια να σου βγάλει και μια δεύτερη κίτρινη για να σε βγάλει από το ματς».

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός προπονητής συμπλήρωσε: «Αν πάρεις και δεύτερη κίτρινη, τότε κάνεις κακό στην ομάδα και στο σχέδιο… Ήταν καθοριστική εξέλιξη για το παιχνίδι και για το αποτέλεσμα. Η Γουέστ Μπρομ έκανε ελάχιστες φάσεις, αλλά σκόραρε. Ήταν δύσκολο για εμάς ν’ αντέξουμε για μια ώρα με δέκα παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.