Στο Περιστέρι μέσω του Novasports.gr

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη στο Περιστέρι, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παρακολουθείστε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση τον αγώνα του Περιστερίου, μέσω της υπηρεσίας live streaming, του Novasports.gr. Αποκλειστικά για συνδρομητές Forthnet.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη στο Περιστέρι, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παρακολουθείστε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση τον αγώνα του Περιστερίου, μέσω της υπηρεσίας live streaming, του Novasports.gr. Αποκλειστικά για συνδρομητές Forthnet.

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του μέσα σε λίγες ημέρες επί του Άρη και να κάνει το σημαντικό βήμα για την διατήρησή του στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, οι «κίτρινοι» θέλουν τη νίκη για να ανέβουν στη βαθμολογία και παράλληλα να πάρουν «εκδίκηση» για τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο Ελλάδος από την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Την ίδια ώρα στο ΕΑΚ της Κέρκυρας, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δυο ομάδες προέρχονται από προκρίσεις στο κύπελλο Ελλάδος επί των Δόξας Δράμας και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν βαθμούς ή βαθμό, προκειμένου να αποκτήσουν αβαντάζ στη «μάχη» της παραμονής, έναντι των «Φαιάκων».

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εργοτέλη με το μυαλό στον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει μόνο τη νίκη μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Ξάνθη, ενώ ο Εργοτέλη ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναιτωλικό και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του επί της ομάδας του Αγρινίου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο κύπελλο Ελλάδος και θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, με την ψυχολογία στα ύψη. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη, ώστε να πάρουν βαθμολογική «ανάσα» και να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Σάββατο 14 Ιανουαρίου
ΑΕΚ-Ξάνθη 1-1
ΟΦΗ-Δόξα Δράμας 2-0
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 3-1

Κυριακή 15 Ιανουαρίου
Ατρόμητος-Άρης (15:00-Novasports 2)
Κέρκυρα- Αστέρας Τρίπολης (15:00-Novasports 3)
ΠΑΟΚ-Εργοτέλης (17:15-Novasports 2)
Πανιώνιος-Παναιτωλικός (17:15-Novasports 3)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟ (19:30-Novasports 1)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.