Λιγοστεύουν τα ανοιχτά μέτωπα στον Άρη

Το πρωϊ της Τετάρτης οι μπουλντόζες μπαίνουν στο Χαριλάου για την αλλαγή του χόρτου στο «Κλ. Βικελίδης». Το μεσημέρι της Τρίτης ανακοινώθηκε η επέκταση της συμφωνίας με την εταιρεία ιματισμού που θα ντύνει την ομάδα και θα εξοπλίσει την μπουτίκ του Άρη.

Το πρωϊ της Τετάρτης οι μπουλντόζες μπαίνουν στο Χαριλάου για την αλλαγή του χόρτου στο «Κλ. Βικελίδης». Το μεσημέρι της Τρίτης ανακοινώθηκε η επέκταση της συμφωνίας με την εταιρεία ιματισμού που θα ντύνει την ομάδα και θα εξοπλίσει την μπουτίκ του Άρη.

Τα τουρνικέ στις θύρες περιμετρικά του γηπέδου έχουν ήδη τοποθετηθεί, σύντομα αρχίζουν οι εργασίες ανανέωσης στις σουϊτες, οι εμπορικοί χώροι (καφέ, μπυραρία) αναμένεται να μπουν και πάλι σε μια κανονικότητα για να αποφέρουν προσδοκόμενα κέρδη, ενώ θα μπουν συνεργεία στις τουαλέτες ώστε ο κόσμος που θα κληθεί να στηρίξει την προσπάθεια της διοίκησης Καρυπίδη να βρει ανθρώπινες συνθήκες πηγαίνοντας στο γήπεδο.

Ανάλογες εργασίες βελτίωσης θα γίνουν και στο προπονητικό κέντρο του Νέου Ρύσιου (αλλαγή του χλοοτάπητα, βελτιώσεις στα αποδυτήρια και νέος εξοπλισμός στο γυμναστήριο).

Εντός της εβδομάδας βγαίνουν τα διαρκείας όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η πώληση τους αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς η δίψα του κόσμου να ξαναδεί την ομάδα του στα μεγάλα σαλόνια είναι τεράστια. 

Η στελέχωση των γραφείων της ΠΑΕ είναι ένα ακόμη προσωπικό στοίχημα του Θόδωρου Καρυπίδη που θέλει με τον τρόπο αυτό να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες που του δίνει η εμπορικότητα των «κιτρινόμαυρων».

Ο ίδιος περιμένει σημαντικά αποτελέσματα (όπως αναφέρουμε σε άλλο κομμάτι του ρεπορτάζ) από τις συζητήσεις με τον Τομ Παπαδόπουλο, αλλά και με κάποιους ακόμη ενδιαφερόμενους που θέλουν να διαφημιστούν μέσω του Άρη. 

Για το τέλος αφήνουμε το κομμάτι των διακανονισμών με τους ποδοσφαιριστές που τους οφείλονται χρήματα προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα ενόψει της αδειοδότησης (θέμα που πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα) όπως και το συμβόλαιο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.