Στην τελική ευθεία του Βέρνμπλουμ

Να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του περιμένει ο Πόντους Βέρνμπλουμ, προκειμένου να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του περιμένει ο Πόντους Βέρνμπλουμ, προκειμένου να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός μέσος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα ασπρόμαυρα, όμως θα πρέπει πρώτα θα βρεθεί η «χρυσή τομή» στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να υπάρξει οριστική συμφωνία. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις δυο πλευρές χωρίζει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, η οποία όμως αναμένεται να ξεπεραστεί τις προσεχείς ημέρες. Ο Βέρνμπλουμ φέρεται να έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του, τις οποίες εξετάζει, όμως στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται σίγουροι, πως ο παίκτης θα φορέσει τελικά τη φανέλα της ομάδας, τις προσεχείς ημέρες. 

Όσον αφορά στην περίπτωση του Τεέμου Πούκι, ο Φινλανδός επιθετικός μελετάει την πρόταση του «Δικέφαλου» του Βορρά και αναμένεται να απαντήσει τις προσεχείς ημέρες στη διοίκηση των κυπελλούχων Ελλάδος. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» μελετούν και κάποιες άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, με τον Πέδρο Κόντε να παραμένει στη σχετική λίστα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.