Οχτώ νέες προσθήκες αποκτά το prequel του “Game of Thrones”

Να είχαμε και έναν τίτλο, καλά θα ήταν...Οχτώ νέα μέλη προστίθενται στον δυναμικό της prequel...

Να είχαμε και έναν τίτλο, καλά θα ήταν…

Οχτώ νέα μέλη προστίθενται στον δυναμικό της prequel σειράς του “Game of Thrones”, σύμφωνα με το Variety.

Τα νέα μέλη στο cast είναι οι Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp και Toby Regbo. Θα συμπρωταγωνιστήσουν με τους Naomi Watts (“Gypsy”,”Ophelia”) και τον Josh Whitehouse (“Poldark”).

H SJ Clarkson θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγος. Μελλοντική δουλειά της Clarkson είναι το “Star Trek 4”, ενώ δημοσιεύματα την ήθελαν να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη του “Bond 25” – κάτι που θα την έκανε την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη για το franchise. Προηγούμενες δουλείες της είναι οι σειρές των Netflix/Marvel, “Jessica Jones” και “The Defenders”, όπως και το “Orange is the New Black”.

Η Jane Goldman αναλαμβάνει χρέη showrunner ενώ υπογράφει το σενάριο για τον πιλότο, βασισμένο σε μία ιστορία που εμπνεύστηκε μαζί με τον George R.R. Martin. Μαζί με την Goldman και τον Martin, στη σειρά θα έχουν τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού και οι James Farrell, Jim Danger Gray, Vince Gerardis και Daniel Zelman, με τον Chris Symes ως συν-εκτελεστικό παραγωγό.

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του “Game of Thrones” και θα δούμε το ταξίδι από την Εποχή των Ηρώων (Age of Heroes) στην πτώση του πολιτισμού, τη σκοτεινότερη της περίοδο, γνωστή και ως Τhe Long Night. Μεγάλη πιθανότητα να μάθουμε την πραγματική καταγωγή των White Walkers και άλλα πολλά που μας βασανίζουν εδώ και οχτώ σεζόν.

Και μιλώντας για το “Game of Thrones”, η 8η και τελευταία σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει τον Απρίλιο που μας έρχεται, και θα ξεκινά από το Winterfell με μια συνάντηση κορυφής.

Το prequel παραμένει ακόμα άτιτλο, με πολλές λεπτομέρειες να είναι ακόμα άγνωστες, γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.